Milli yıldız Bundesliga'ya gidiyor

Milli yıldız Bundesliga'ya gidiyor
PTT. 1. Lig ekiplerinden Altınorspor'da forma giyen milli futbolcu Çağlar Söyüncü, adı henüz bilinmeyen bir Bundesliga ekibiyle anlaşmaya vardı.

PTT. 1. Lig ekiplerinden Altınordu'dan A Milli Takım'a kadar yükselerek dikkatleri üzerine çeken stoper Çağlar Söyüncü'nün, Alman kulüplerinden biriyle anlaşmak üzere olduğu belirtildi.

Başkan Seyit Mehmet Özkan, kulübün resmi internet sitesinden transferin yüzde 90 oranında kesinleştiğini, resmiyet kazanmasının ardından genç stoperin yeni adresinin duyurulacağını açıkladı. Sakatlık riski nedeniyle Çağlar'ın ligdeki son 2 maçta kadroya alınmayacağı belirtildi.
 
Milli oyuncunun anlaşmak üzere olduğu kulübün ismi sır gibi gizlenirken, bir süredir Beşiktaş'ın peşinde olduğu Çağlar'ın Almanya yolcusu olduğu ifade edildi. 
 
Çağlar'ın transfer olmak üzere olduğu ekipte gurbetçi futbolcuların yer aldığı belirtilirken, bu takımın Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak gibi Türk isimlerin forma giydiği Bayer Leverkusen olabileceği iddia edildi. Çağlar'ı, Köln, Wolfsburg ve Freiburg da transfer etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.