Ekmeğin içinden esrar çıktı

Ekmeğin içinden esrar çıktı
Edirne’de, Kapıkule’den ülkeye giriş yapan Bulgar plakalı bir araç içerisinde polis ekiplerince yapılan aramada, ekmek somonlarının içerisinde gizlenmiş toplam 511,04 gram esrar ele geçirildi.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapan X9975KA plakalı ihbar üzerine kent merkezi girişinde durdurularak, araç içerisinde bulunan biri bayan M.K. ve M.S.K isimli iki şahıs gözaltına alındı.

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden yapılan aramada, M.S. K isimli şahsın üst araması sırasında siyah renkli çantasının iç kısmında bulunan ve yırtık olan astarın alt kısmında bir adet şeffaf jelatine sarılı, rulo haline getirilmiş paket içerisinde 128,50 gram uyuşturucu maddelerden kubar esrar maddesi ele geçirildi.

DEDEKTÖR KÖPEK ‘SILA’ AFFETMEDİ

Edirne Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama kararına istinaden, X9975KA plaka sayılı araçta Uyuşturucu Arama Köpeği ’Sıla’ marifetiyle yapılan aramada, araçtan alınan yiyecek maddelerinden ekmek poşetlerine uyuşturucu arama köpeği Sıla’nın tepki vermesi üzerine ağzı kapalı olan ve üzerlerinde Bulgarca ibareler bulunan üç adet ekmek poşetleri kontrol edildiğinde iki adet ekmeğin içerisine zula edilmiş vaziyette, üzerleri şeffaf jelatin ile sarılı, rulo haline getirilmiş paket içerisinde 176,43 gram ve 206,11 gram gelen uyuşturucu maddelerden kubar esrar maddesi, olmak üzere toplam daralı ağırlığı 511,04 gram gelen uyuşturucu maddelerden kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Evli olan M.K ve M.S. K isimli şahıslar, Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu Madde Ticaretine yönelik çalışmalarımız halkın huzur ve güvenliği için kararlılıkla ve artarak devam edecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.