Ergin Ataman'dan Enes Kanter'e tokat gibi cevap!

Ergin Ataman'dan Enes Kanter'e tokat gibi cevap!
Paralel yapıya yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'in twitter üzerinden yaptığı paylaşımına Galatasaray Odeabank ve A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman çok sert tepki geldi.

Galatasaray basketbol takımı başantrenörü Ergin Ataman CNN Türk’te yayınlanan Hafta Sonu programında Hakan Çelik’in konuğu oldu.

Enes Kanter'in attığı tweete cevap veren Ataman;

Hepimiz sporla ilgiliyiz. Bizim görevimiz sahada en iyisini yapmak. Enes’in geçmişte sıkıntıları oldu. Ben milli takıma çağırdığımda Enes ısrarla benimle görüşmedi, ben iki üç kez görüşmek istememe rağmen. Başka birileri araya girdi Enes takıma gelecek dediler. O zaman benimle görüşmesi gerekirdi, neticede ben Milli takımın antrenörüyüm. Daha sonra her şeye rağmen biz davet ettik, fakat başlamadan 1 ay önce dizinden operasyon geçireceğini ve milli takıma gelemeyeceğini söyledi. Bu bizi zor durumda bıraktı.

MİLLİ TAKIM ELENİNCE DALGA GEÇTİ

Benim milli takımı çalıştırmadığım bir dönemde Milli takımın bir maçı kaybedip elendiği zaman sosyal medya hesabından tweet atıp dalga geçmiş. Bu arkadaşlarına karşı bir ayıp. Onlar da haklı olarak onunla oynamak istemezler.

KİŞİLİK ANLAMINDA SIKINTI VAR

Enes’in siyasi içerikli mesajlar atıp Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhurbaşkanı’yla ilgili olarak bir şeyler yazması hoş değil. Siyasi kimliğini ön plana çıkarmayı seçti. Ben sosyal medyayı sadece sportif görüşlerimiz için kullanıyorum, böyle kullanılmalı bence. Onun teknik olarak değil ama kişilik anlamında Türk Milli Takımı’nı temsil etmesi anlamında sıkıntı var." dedi.

İşte Ataman'ın Enes'e Twitter'dan verdiği cevap;

sjgc7_1462622580_4855.jpg

Enes Kanter ne demişti;

sw434_1462622619_3386.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.