Survivor bu hafta kim elendi belli oldu mu?

Survivor bu hafta kim elendi belli oldu mu?
Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2016'da heyecan dur durak bilmeden devam ediyor. Peki, Survivor kim elendi sorusu cevabını buldu mu? Bu hafta Survivor eleme 10 Mayıs günü yapılacak...

Bireysel dokunulmazlık Oyununu kazanan Yattara, ikinci eleme için Yunus'un adını söyledi. Yunus ve Atakan Ünlüler takımından eleme için çıkan isimler oldu. Survivor 2016 Yarışmasında birleşme partisi sonrasında gönüllüler takımı yaşadıkları adayı terk ederek ünlüler adasına yerleşti. Artık ünlülerle aynı adada yaşayacak olan gönüllüler takımını, ünlüler ekibi Semih dışında sıcak bir şekilde karşıladı. Birleşme sonrasındaki ilk dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazanmıştı.

Atakan’la Nagihan arasında oyun sırasında da büyük gerginlik yaşandı. Nagihan, Yunus ve Semih ünlüler takımında Atakan ve Ezgi’ye karşı artık ayrı bir grup oldu. Bu durum ada konseyindeki elemeye de yansıdı. Semih, Nagihan ve Yunus eleme adayı olarak Atakan’ın ismini yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ı yazdı. Böylece ilk eleme adayı Atakan oldu. Survivor'ın dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Yattara'nın kararıyla ikinci eleme adayı Yunus oldu.

Survivor 6 Mayıs 2016 ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Son etapta Ünlülerden Atakan, Gönüllülerden Serkay ile karşı karşıya geldi. Serkay bu oyundaki başarısını son etapta da konuşturdu ve Atakan’ı mağlup etmeyi başardı. Gönüllüler 6 Mayıs ödül oyununu 10-7 kazanmayı başardı.

SURVİVOR'UN ELEME SİSTEMİ DEĞİŞTİ Mİ?

Survivor'ın geçtiğimiz haftaki bölümünde birleşme partisi gerçekleşmişti. Bu parti sonrası eleme ile ilgili bazı değişiklikler olacağı söyleniyordu. Yalnız bu konu ile ilgili açıklama yapılmamıştı. Survivor'un Panorama programına katılan Acun Ilıcalı, Survivor'un final tarihi ve eleme sistemi ile ilgili açıklama yaptı.

Acun'un eleme sistemi ve final ile ilgili açıklaması;

"Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs'taki finale ise 4 yarışmacı yada 4 artı1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik"

"Daha önceden Kıbrıs'ta final oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik'te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs'a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik'te yapacağız. Kıbrıs'ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak"

SURVİVOR'DA KİMİN ELENECEĞİ NASIL BELLİ OLACAK?

Yeni eleme sistemine göre gelecek hafta takımlar arasında tekrar dokunulmazlık oyunu oynanılacaktır. Eğer bu oyunu da ünlüler kaybederse 1 aday daha belirlenecektir. Eğer gönüllüler kaybederse takım arasında iki eleme adayı belirlenecektir. Daha sonra tüm eleme adayları halk oylamasına çıkacaktır. Böylece elenen isim belli olacaktır.

SURVİVOR'DA ELEME TARİHİ NE ZAMAN?

Yapılan açıklamalara istinaden Survivor'ın ilk elemesi 10 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Survivor'da kimin eleneceği için tahminler devam etsede yine de bu konu ile ilgili net bir bilgi yer almıyor. Detayların netleşmesi için gözler bu akşam yayınlanacak olan Survivor bölümünde..

Survivor'dan 'Kertenkele'ye sürpriz transfer

Survivor yarışmasının tek kadın şampiyonu Merve Oflaz, ATV'de yayınlanan 'Kertenkele' dizisine katıldı. Survivor yarışması ile tanınan Merve Oflaz Kertenkele dizisine dahil oldu! Survivor Merve Oflaz hakkında merak edilenler haberimizde...

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir’in paylaştığı 'Kertenkele' dizisinin kadrosuna Merve Oflaz dahil oldu.
 
7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak 64.bölümden itibaren 'Şenay' karakteri ile karşımıza çıkacak olan Merve Oflaz, ilk olarak 2010-2011 sezonunda Survivor’da yarışmış ve şampiyon olmuştu. Genç oyuncu, geçen sezon ise 'Survivor All star’da yeniden mücadele etmişti.  

Survivor’da iki defa şampiyon olan Turabi Çamkıran da daha önce oyuncu olarak 'Kertenkele'ye katılmıştı.

MERVE OFLAZ KİMDİR?

Merve Oflaz (d. 23 Mayıs 1988, İstanbul), Türk oyuncu.

Hayatı

Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. 2 sene boyunca Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur. 

Laçin Ceylan'dan oyunculuk eğitimini almış Gökhan Telkenar'dan diksiyon eğitimini tamamlamıştır. Eric Morrisin atölyesine katıkarak çalışma imkanı bulmuştur. 2014 yılı itibari ile Not Defteri adlı gençlik dizisinde İclal Hoca karakterini canlandırmaktadır. Star TV de Güzel Köylü isimli diziye Oya karakteriyle konuk olmuştur. Oflaz 22 Şubat 2015'te başlayacak olan Survivor All-Star'da tekrar Survivor deneyimi yaşamıştır ama 7.haftada Survivor heyecanına veda etmiştir.  Atv de yayınlanan Eve Dönüş isimli dizide başröllerden biri olan İpek karakterine hayat veriyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.