Annesinin büyük günahını ortaya çıkardı

Annesinin büyük günahını ortaya çıkardı
ABD'de yedi yaşında yüzme havuzunda boğulan küçük kızın kardeşi, ablası Adrianna'yı annesinin boğarak öldürdüğünü söyledi.

Yüzme havuzunda boğulan yedi yaşındaki Adrianna Hutto'nun ölümü, önce trajik ama sıradan bir vaka gibi görünüyordu. Ancak Adrianna'nın altı yaşındaki kardeşi AJ'in ifadeleri, korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

SUNİ TENEFÜS YAPTIM DEMİŞTİ

Anne Amanda Lewis, küçük kızın, evlerinin bahçesindeki havuzun içindeki böcekleri temizlemeye çalırşırken suya düştüğünü söylemişti. Kızının imdadına koştuğunda, onu cansız halde bulduğunu ve havuzdan çıkardıktan sonra suni teneffüs yaptığını belirten 27 yaşındaki anne, ardından da ambulans çağırmıştı. Ancak hastaneye kaldırılan küçük kız hayata tutunamamıştı.

Buraya kadar, Adrianna'nın ölümü, polis için trajik bir hadiseden öteye gitmiyordu. Durumu değiştiren ise kardeşi AJ'in ifadeleri oldu.

KARDEŞİMİ ANNEM BOĞDU

AJ önce anneannesine, ardından da polise, "Kardeşimi annem boğdu" dedi. Gerekçe ise küçük kızın yaramazlık yapmasıydı. Bunun üzerine sorguya alınan Amanda Lewis, oğlunun iddiasını reddetti. Ancak yapılan otopside, Adrianna'nın yüzünde el şeklinde bir çürük izine rastlandı.

cani-anneyi-6-yasindaki-oglu-ele-verdi-8416818_9713_m.jpgcani-anneyi-6-yasindaki-oglu-ele-verdi-8416818_x_5927_300.jpg


MÜEBBET HAPİS

Mahkeme de annenin suçlu olduğuna karar verdi ve genç kadın şartlı tahliyesiz müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.