Nani'ye 40 milyon Euro'luk teklif

Nani'ye 40 milyon Euro'luk teklif
Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani'ye, Çin’in Shanghai Shenhua takımı rekor bir teklifte bulundu.

Çin'in Shanghai Shenhua kulübü Fenerbahçe'de son haftalardaki başarılı performansıyla dikkat çeken attığı ve yaptığı asistlerle sarı-lacivertli takımı şampiyonluk yarışında tutan Luis Nani'nin peşini bırakmıyor.
Çin ekibi devre arasında transfer etmek istediği ancak F.Bahçe'nin bırakmadığı Portekizli yıldız için bir kez daha sarı-lacivertli kulübün kapısını çalacak. Çin kulübü yetkililerinin hafta içinde sarı-lacivertli yönetimle masaya oturacağı ve Nani transferini sonuçlandırmaya çalışacağı öğrenildi.

Nani ikna edildi

Portekizli yıldızı yıllık 10 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşmeyle ikna eden Shanghai Shenhua kulübü, sarı-lacivertli kulübe ise bonuslarla birlikte 10 milyon Euro bonservis bedeli önerdi. Nani'nin de kendisine gelen cazip teklifi kabul ettiği ve sarı-lacivertli kulübe gitmek istediğini ilettiği öğrenildi.

Aziz Yıldırım yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe yönetimi Portekizli yıldızın transferinden önemli bir bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor. Sezon başında Manchester United'tan 5.5 milyon Euro bonservis ücretiyle transfer edilen Nani, devre arasında kendisine gelen transfer teklifleri nedeniyle başkan Aziz Yıldırım ile görüşmüş ve Fenerbahçe Başkanı, Portekizli yıldıza sezonun sonunda takımdan ayrılması yönünde yeşil ışık yakmıştı.

Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.