"Biz paralel değiliz!"

"Biz paralel değiliz!"
Meral Akşener, kurultay çalışmaları kapsamında, Aydın'ın Nazilli ilçesi Belediye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Eski MHP Milletvekili Meral Akşener, 1 Kasım seçimlerinde alınan sonucu haketmediklerini, bu ülkeyi yönetecek bir potansiyelleri olduğu için kongre yapmak istediklerini belirtti.

Kongre sürecine değinen Akşener, mahkemenin 8 Nisan'da kongreye gitme kararını verdiğini anımsatarak, "Dediler ki bunlar MHP’ye darbe yapıyor. Darbeyi kim yapıyormuş? Delege yapıyormuş. O delege içinde benim de olduğum bin 153 kişinin oyuyla Sayın Genel Başkanı seçmiş bizim arkadaşlarımız. O delegelere darbeci dendi. O delegelere ve bizlere paralel dendi. Biz paralel-maralel değiliz." diye konuştu.

MHP kongresinin bu kadar çok konuşulmasının MHP’nin iktidara yürümesi nedeniyle olduğunu savunan Akşener, iktidar olmaları durumunda herkesin anayasal sınırları içine çekileceğini belirtti.

Akşener, şunları söyledi:

"Ben başbakan olursam öyle düşük profilli başbakanlık uçtu gitti. Görevim, yetkim ve sorumluluğum neyse sonuna kadar kullanırım. Onun içinde şu anda ülkemizde 3. Dünya savaşını başlatmış bir şahıs gibi her önüne gelenin her yandaş ve candaş medya mensubunun ateş ettiği bir konumdayım. Ama Türk kadınını unutmuş bunlar. Valla orada oturuyor hanımefendiler, vız gelir tırıs gider. Şimdi bu yürüyüşün önce ülkücü iradenin ortaya koyduğu bir yürüyüş olduğunu biliyorduk. Ama bugün görüyoruz ki ama bu yürüyüş aynı zamanda milli iradenin yürüyüşüdür. Milli iradenin Türk milletinin harekete geçip yürüdüğü bir yoldur. Bu yolun içinde bizde yürüyoruz. Ben buradan söz veriyorum. Hiç kimse beni aldatamayacak. Bu yolculuk inşallah Ankara’da önce genel merkezimizde daha sonra da başbakanlık makamında son bulacak."

Meral Akşener, daha sonra İncirliova ilçesine geçti. Burada, develerle karşılanan Akşener, Belediye Başkanı Kürşat Kare’yi de makamında ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.