46 Yok Olan son bölümde neler yaşandı?

46 Yok Olan son bölümde neler yaşandı?
46 Yok Olan dizisi yeni bölüm için heyecanlı bekleyiş sürüyor. İlgi ile takip edilen dizi 46 Yok Olan 7. bölümde neler yaşanacak? İşte diziyle ilgili son gelişmeler...

46 Yok Olan 6. son bölümüyle ekrana geldi. 46 Yok Olan değişen yayın günüyle Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Yeni bölümde Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? 46 Yok Olan dizisinin merakla beklenen 7.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı .


Serdar Akar’ın yönetmenliğinde, başrollerinde Erdal Beşikçioğlu,Yasemin Allen, Melis Birkan, Saygın Soysal, Berkan Şal’ın yer aldığı, senaryosu Mehmet Ercan Erdem’e ait olan ‘46 Yok Olan’, farklı senaryosu ve yıldız oyuncuları ile Star’da izleyici ile buluşacak.

Murat, tanımadığı birisi tarafından telefonla aranarak babasının katiline ulaşabileceğini öğrenecek. İntikamını almak ve hep cevabını aradığı soruları bulmak için ayağına gelen bu fırsata ne cevap verecek?

Ceyla, hayatında ilk kez bu kadar rahat hissederek, Murat’a kendisiyle ilgili çok ilginç detaylar anlatacak. Peki Ceyla geceyi hatırlayınca neler hissedecek?

Selin’in Bursa’daki gizli göreviyle ilgili gerçekler ortaya çıkıyor. Selin, Bursa’daki komiseriyle tüm yaşananlardan sonra ilk kez bir araya gelecek. Bu görüşmede neler yaşanacak?

Doğan, Selin’in peşindeki takipçi için yaptığı araştırmalardan rahatsız olur. Yakalanmamak için Selin’i engellemek isteyen Doğan nasıl bir yola başvuracak?

Ezo için uyanma vakti yaklaşıyor mu? Ceyla, Ezo için çok önemli bir ana tanık olacak.

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Dizinin yeni bölümünde izleyiciler Murat’ın kendisiyle ve yaşadıklarıyla yüzleşmesini izleyecekler. İlacı kendi üzerinde denedikten sonra yaşadıkları hakkında cevap aramaktan ısrarla kaçınan Murat, bu kez kendisinin bile beklemediği bir yöntemle pek çok detayı öğrenecek. Yapacağı bir anlaşmayla artık Murat için her şey yeniden başlıyor.

Babasının ölümünün acısını atlatamayan Ceyla’nın yaşayacağı deneyim onu bambaşka bir kadın yapacak.

Peşindekilerin yarattığı huzursuzluktan biraz olsun kurtularak sonunda Murat ile yemeğe çıkan Selin, güzel geçen gecenin ardından beklemediği bir sürprizle karşılacak.

 İKİ YILDIZ AYNI DİZİDE

‘Ceyla’ karakteri ile izleyeceğimiz Melis Birkan Moleküler Biyoloji ve Genetik Profesör’ü Murat Günay’ın (Erdal Beşikçioğlu) yanında çalışmaya başladıktan sonra hayatı daha da karmaşık bir hal alacak.
İşinde son derece disiplinli ve başarılı bir komiseri canlandıran Yasemin Allen’in yolu Murat’la ( Erdal Beşikçioğlu) kesiştirecek.

46 YOK OLAN DİZİSİ HAKKINDA

Türkiye'nin sayılı genetik profesörleri arasında yer alan Erdal Beşikçioğlu'nun karakteri; tedavisi mümkün olmayan bir hastalık sonucu beş yıldır komada bulunan kız kardeşini (Ayça Eren) hayatta tutmaya çalışan, kendisini bu hastalığın tedavisine adamış bir profesördür. Zamanla çevresindekileri kaybeden, pek çok kişinin yarı yolda bıraktığı karakterimiz bu zorlu yolda yüzlerce hastaya umut sayılabilecek bir ilaç keşfeder ve bir anda kendisini büyük bir olaylar zincirinin arasında bulur. Gerçeğin peşinde olan ve inancından taviz vermeden bu zamana kadar gelen profesör için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bu sır dolu buluş, tanıdığı ve tanımadığı birçok kişinin hayatını değiştirecektir.

Ayrıca dizi içerisinde Şamanizm ayininde kullandıkları içki'nin ismi ise Ayahuasca 'dır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.