Şenol Güneş temkinli

Şenol Güneş temkinli
Şenol Güneş, deplasmanda 1-0 kazandıkları Galatasaray maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Kazandığımız için mutluyuz ama rakip bizi rahatsız etti. Benim zorlandığım dönemler oldu maçın içinde. Hak eden taraf bizdik” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 ile geçerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha atlattı. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların teknik patronu Şenol Güneş, maçın zor geçtiğini belirterek, “Geçen senenin 3 kupalı takımı. Zor bir maçtı. Bu sene sıkıntı çekmelerine rağmen iyi oyuncuları var. Olağanüstü istekli bir takımla oynadık. Belki de en arzulu oyununu oynadı. Karşılıklı baskı vardı ilk yarıda. Denk bir ilk yarı geçti. İkinci yarı oyunun kontrolü tamamen bizdeydi. Bir pozisyon dışında pozisyon vermedik. Çok pozisyon bulduk. Geç de olsa golü bulduk ve 3 puanı aldık, mutluyuz. Rakibimizin oyununa da saygı duyuyorum. Biz her takıma karşı iyi oynuyoruz. Bugün de öyleydi hak ettiğimiz bir galibiyeti aldık. Her çıktığımız maçta rakiplerimizin bizi zorlaması futbolun güzelliği. Kötü oynayan veya şanssız bir oyunla kaybeden bir Galatasaray olsaydı… Bir takım kötü niyetli insanlara izin vermeden bitmesi de bizi sevindirdi” dedi.

“HAK EDEN TARAF BİZDİK”
Galatasaray’ın karşılaşmada çok hırslı olduğunu vurgulayan Güneş, “Üst seviye oyuncuları var. Hem baskı yaptılar hem de topu iyi kullandılar. Biz de cevap vermeye çalıştık. Bu oyunun uzun süre sürmesi mümkün değildi. Biz saha da basit kayıplar yaparak rakibin işini kolaylaştırdık. Ben bugün Galatasaray’ın çok iyi olduğunu, bizim de daha iyi olduğumuzu düşünüyorum, hak eden taraf bizdik” açıklamasında bulundu.

“ÇOK BÜYÜK GAYRET VAR”
Ligde bir avantaj yakaladıklarını belirten Güneş, “Rakiplerimize üstünlük sağlayarak kazanmamıza güveniyoruz. Diğer bizim dışımızda olan olaylar. Bu maç bitti şimdi Osmanlı maçına hazırlanacağız. Oynayan oynamayan herkesin emeği alın teri var. Çok büyük bir gayret var. Öyle kahramanlık gibi bir şeyimiz yok. Bu maç bence güzel bir maç oldu. Kazandığımız için mutluyuz ama rakip bizi rahatsız etti. Benim zorlandığım dönemler oldu maçın içinde” ifadelerini kullandı.

“HEDEFİMİZ 82 PUAN”
Güneş, şampiyonluk şansı ile ilgili ise, “Şu an için hiçbir garantimiz yok. Biz sonuçlara bakmıyoruz. Biz Osmanlıspor maçını kazanmak istiyoruz sonra da Konya’ya gideceğiz. Hedefimiz 82 puan” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.