Yazarlar ikiye bölündü

Yazarlar ikiye bölündü
AK Parti’ye yakın gazeteciler arasındaki kavgaya her an bir yenisi ekleniyor. Eski defterler karıştırılıyor, hakaretLER gırla gidiyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Başbakanlık ve Genel Başkanlıktan çekildiğini açıklaması hükümete yakın medyadaki yazarlar arasındaki kavgayı da alevlendirdi.

Pelikan Dosyası ile birlikte iyiden iyiye gün yüzüne çıkan kavga, yazarları da Davutoğlu ve Erdoğan taraftarları olarak ikiye böldü.

“Davutoğlu’na darbe yapıldığını” yazan Başbakan Davutoğlu’nun fahri danışmanı gazeteci Ethem Mahçupyan’a bugün iki yazardan birden cevap geldi. Akşam yazarı Kurtuluş Tayiz ile Sabah yazarı Melih Altınok, Mahçupyan’a sert sözlerle tepki gösterdiler.

İLKESİZLİK Mİ, AHMAKLIK MI?

Diğer taraftan Sabah Yazarı Hilal Kaplan da eski gazetesi Yeni Şafak’a, yüklendi. “Madem Taraf gazetesindeki eski yazılarım ‘hainlikti’ neden Yeni Şafak beni yazar kadrosuna dahil etti ve 4 yıl yazmama izin verdi?” diye sordu.

Sosyal paylaşım hesabından, Yeni Şafak’ta Erdoğan’a otoriter diyen isimlerin baş köşede tutulduğunu ileri süren Kaplan, “Bu vaziyette bize parmak sallamanız ilkesizlik mi,  ahmaklık mı ona da siz karar verin!” diye yazdı.  

   

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum