Kadir Mısıroğlu'ndan şok Davutoğlu tepkisi

Kadir Mısıroğlu'ndan şok Davutoğlu tepkisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na skandal suçlamalarda bulundu. Mısıroğlu'nun sözleri "Erdoğan çevresinde düşünülen ama söylenemeyen açıklamalar" olarak değerlendiriliyor.

AK Parti iktidarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yakınlığı ile bilinen tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na skandal suçlamalarda bulundu. 

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle hedef aldı. Mısıroğlu, “Davutoğlu’nun tasfiyesi başkanlığa karşı olmasından” iddiasında bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Beştepe'deki aydınlar toplantısında ağırladığı isimlerden olan Kadir Mısıroğlu, Davutoğlu’na tepki göstererek “Tayyip Bey’in mirasını kendi malı zannetti” diye de konuştu. 

Davutoğlu’nun veda konuşmasında birleştirici mesajlar verdiğini ancak hemen ertesinde Konya’ya giderek burada güç gösterisinde bulunmak istediğini öne süren Kadir Mısıroğlu, “Sen bunu Konya’da yapıyorsan, güç gösterisidir. Sen bu kadar dirayetliydin de haziran seçimini niye kazanamadın?” dedi.

"DAVUTOĞLU ERDOĞAN'A İTAAT ETMEDİ"

Mısıroğlu, Davutoğlu'nun Erdoğan'a itaat etmediğini, bunu küçüklük olarak gördüğünü belirterek "Tayyip Bey'in söylediği işler vardır, sırf söylüyor diye yapmamıştır. Çünkü emir almayı küçüklük adleddi" iddiasında bulundu.  


videogaleri.gif

Kadir Mısıroğlu'nun sözleri "Davutoğlu'na karşı Erdoğan çevresinde düşünülen ama söylenemeyen açıklamalar" olarak değerlendiriliyor. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum