Sol’dan alçak iftira: Erdoğan Davutoğlu’nu dövdü!

Sol’dan alçak iftira: Erdoğan Davutoğlu’nu dövdü!
Sözde haber sitesi Sol alçakça iftiralar atmaya devam ediyor. Sözde sitede Osmanlı Devleti’ne, Fatih Sultan Mehmet’e ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a nefret kusuldu.

Mehmet Bozkurt isimli sözde yazar Sol adlı sitede Osmanlı Devleti’ne, Yavuz Sultan Selim’e, Fatih Sultan Mehmet’e, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaretler yağdırdı.

Yavuz Sultan Selim için, “pek zalimdi, vezirlerini döverdi” diyen sözde yazar, Fatih Sultan Mehmet için de, “yakınlarını ya boğardı, ya döverdi” şeklinde hakaretlerini sürdürdü.

OSMANLI DÜŞMANLIĞI ZİRVE YAPTI

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a alenen, “Osmanlı Artığı Tayyip” diye hakaretler yağdıran sözde yazar, Erdoğan’a alçakça saldırdı.

mehmet_bozkurt.jpgCumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Başbakan Davutoğlu’nu dövdüğü,  Davutoğlu’nun kolundaki bandajın yediği dayaktan ötürü olduğu iftirasını atan sözde yazar şu aşağılık ifadeleri kullandı: Canım benim, çağrıldığı saraya küçük seri adımlarla nasıl da koşarak gitmişti Ahmet Davutoğlu. İki saat oldu olmadı ağzı yüzü çarpılmış darmadağınık çıktı sarayın kapısından. Denildiğine göre arabasına zor atmış kendisini ayaklarını sürüyerek. Bir de elindeki bandajı işaret edip kıs kıs gülerek sormazlar mı, “Başbakan’ın eline ne oldu?” diye. Bunu gazeteler yazdı arsızca. Kim bilir zavallıcığın görülmeyen yerlerinde ne yaralar ne bereler vardı saraydan çıktığında. Sonrası biliniyor; “zaruret” dedi,”vefa” dedi,”refik” dedi kendisini zor bela attı Konya’ya. Yakınlarının yalancısıyız, üstündeki kırıklığı atmak için bir zaman istirahata çekilecekmiş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum