Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı!

Galatasaray'da büyük hayal kırıklığı!
Devre arasında Kasımpaşa'dan 2,5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen Hollandalı futbolcu, şu ana kadar sarı-kırmızılı takımda bekleneni veremedi.

Galatasaray'ın devre arasında Kasımpaşa'dan transfer ettiği Hollandalı futbolcu Ryan Donk, şu ana kadarki performansıyla adeta hayal kırıklığı yaşattı.

Sarı-kırmızılı kulübün 2,5 milyon avro bonservis bedeli ödeyerek 2,5 yıllığına renklerine bağladığı ve toplamda 3 milyon 750 bin avro garanti ücret ödemeyi taahhüt ettiği Hollandalı futbolcu, beklentilerin altında bir performans sergiliyor.

Galatasaray'ın savunmasını güçlendirmek amacıyla ön libero mevkisine transfer ettiği 30 yaşındaki futbolcu, sarı-kırmızılı takımla şu ana kadar Spor Toto Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 20 resmi maça çıktı.

Sarı-kırmızılı ekip, Hollandalı futbolcunun forma giydiği maçların sadece üçünde kalesini gole kapattı. Galatasaray, Donk'un oynadığı 12 Süper Lig maçının 6'sını kaybetti, 4'ünde berabere kaldı, sadece 2'sini kazandı.

Derbideki hatası mağlubiyete neden oldu

Ryan Donk'un, Süper Lig'de dün Beşiktaş ile oynanan derbi maçta yaptığı hata, sarı-kırmızılı takımın mağlubiyetiyle sonuçlandı.

Karşılaşmanın 70. dakikasında Wesley Sneijder'in yerine oyuna dahil olan Donk'un büyük hatası sonrası Mario Gomez ile golle buluşan siyah-beyazlı takım, müsabakadan 1-0 galip ayrıldı.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, bir türlü bekleneni veremeyen ve derbinin de kaybedilmesinde büyük rol oynayan Hollandalı futbolcuya uzun süre tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.