Totti imzayı atıyor!

Totti imzayı atıyor!
Roma'da efsane futbolcu Totti'nin takımda kalacağı iddia edildi.

Roma’nın efsanevi golcüsü Francesco Totti’nin bir yıl daha forma giyeceği belirtiliyor.

Başkent ekibinin Chievo ile yaptığı 37. hafta mücadelesiyle kariyerindeki 600. maça çıkarak önemli bir eşiği geride bırakan takımın 39 yaşındaki emektar kaptanı Totti, sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya yakın.

Roma kulübüne yakınlığıyla bilinen İtalyan Corriere dello Sport gazetesinin haberine göre, dünkü maç çıkışı taraftarların bir sene daha oynayıp oynamama sorusuna esprili biçimde "Hayır" yanıtını veren Totti’nin, aslında dün kendisinin son maçını izlediği düşüncesine sahip binlerce taraftarın aksine takımda kalacağı yazıldı.

Kısa bir süre öncesine kadar teknik direktörü Luciano Spalletti ile yaşadığı sert polemiklerle gündeme gelen ancak son haftalarda attığı goller ve asistleriyle takımını sırtlayan Totti için haberde, Roma Kulübü'nün 12 aya yayılan bir veda hazırladığı ve bunun sözleşme uzatma anlamına geldiği ifade edildi.

Taraftarların "Totti diye yazılır, Roma diye okunur" şeklinde dünkü maçta açtıkları pankartla sevgisini gösterdiği futbolcu için sarı-kırmızılı camianın, sözleşme uzatma üzerine yıldız oyuncunun muhasebecisi Adolfo Leonardi ve kardeşi Riccardo ile ilerleyen günlerde görüşeceği dile getirildi.

Haberde, Roma’nın ABD’li sahibi James Pallotta’nın, kulüp yetkilileriyle bunun üzerinde çalıştığı ve tarafların hem kulübün hem Totti’nin reklam ve sponsorluk hesaplarına göre sözleşme hazırlayacakları, sözleşme duyurusunun mayıs ayı içerisinde yapılmasının beklendiği kaydedildi.

Roma Kulübü yöneticilerinden son dönemde Totti ile sözleşme uzatmaya yönelik gelen olumlu sinyallerden de bahsedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.