Survivor kim elendi belli oldu! İşte o isim

Survivor kim elendi belli oldu! İşte o isim
Survivor kim elendi yarın akşam belli oluyor. TV8 ekranlarının ilgi ile takip edilen programı Survivor'da heyecan devam ediyor. Yarışmacılar arasındaki rekabet oyunu daha da heyecanlı hale getiriyor. İşte detaylar...

Survivor'da bu hafta kıyasıya bir yarışla dokunulmaz oyunu oynandı Ünlüler takımı geçen hafta olduğu gibi bu haftada dokunulmazlık oyununu kaybettiler. Survivor'da ünlüler takımını zor bir konsey bekliyor. Peki Survivor'da bu hafta kim elenecek? 

Survivorda bu hafta elenen isim Ezgi Avcı oldu

Survivor'da eleme konseyinin ardından oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu Yattara kazanmış ve Yunus Günçe'nin adını söylemişti. Fakat ünlüler takımı gene dokunulmazlık oyununu kaybedince bir ismi daha yazmak zorunda kaldı. Eleme potasında adı yazılan üçüncü isim ise Ezgi oldu.  

Survivor yeni bölüm fragmanında ise büyük hesaplaşmalar gün yüzüne çıkıyor. Atakan ve Ezgi adada en yakın olan isimdi ve takım olarak onlara yapılan bu hamle ikilinin canını oldukça sıktı. Yattara ve Yunus Günçe sert bir kavga ile Survivor'da ipleri tamamen kopardılar. Peki bu eleme potasına giren Atakan, Ezgi ve Yunus nasıl bir sonuç ile karşı karşıya kalacak. Survivor'da birleşme partisinin ardından eleme günüde değişti. Yeni düzenlemede elemeler artık Pazartesi akşamları yaşanacak

YATTARA VE YUNUS ARASINDA GERGİNLİK

Konseyde Yunus'un adını söyleyen Yattara, Nagihan, Yunus ve Semih'le arasını bozdu. Yunus'un Yattara'ya karşı öfkesi dinmiyor. Gece Yunus ve Yattara arasında hararetli dakikalar yaşandı.Konsey sonrası yıldızları barışmayan Yunus ve Yattara arasında gerginlik devam ediyor. Yattara'nın "18 yaşındaymış gibi davranıyorsun" sözlerine karşı Yunus, o olay sözleri söyledi.

Survivor ada konseyinde Nagihan, Atakan ve Ezgi ciddi bir tartışma yaşadı. Ezgi, Nagihan'ın Atakan ile ilgili konuşurken sürekli adının geçmesinden rahatsız olduğunu söyledi ve tartışma başladı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı isim söyleme öncesinde gergin anlar yaşadı. Atakan oyun alanında sözlerinin yanlış anlaşıldığını dile getirirken, Nagihan moralinin çok bozuk olduğunu ve Atakan'ın moralini bozacak sözler söylediğini dile getirdi.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR?

Yunus Günçe 1976 Almanya doğumlu Aslen Trabzon / Akçaabatlı, Türk sinema-dizi oyuncusu,sunucu,DJ ve komedyen olarak kariyerini sürdürmektedir.
 
Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmiştir. TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştır. Hot TV'de başladığı Dejavu adlı TV programı, Best TV'de devam etmiştir. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştır.
 
Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapmıştır ayrıca pek çok markanın Reklam filmlerinde seslendirme yapmıştır. Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde rol almıştır. Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde DJ olarak Müzik yapmaktadır.Şu anda Asmalımescit Novo'da Salı geceleri çalmaktadır.
 
Yunus Günçe , kariyeri boyunca pek çok televizyon programı yapmıştır.2011 itibariyle CNN Türk'te Beni İkna Et adlı üniversiteler arası münazara yarışmasının sunuculuğu ve modaratörlüğünü yapmaktadır.Ayrıca Trt spor kanalında Sporaktif programını sunmaktadır.
 
Stand-up olarak kariyerine Hiç Komik Diil ile başlayan Yunus Günçe şu anda İstanbul ve Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde Kafamda Böcekler Var adlı tek kişilik gösterisiyle izyelenleri ile buluşmaktadır.

Diziler
 
2008 : Rüzgâr
2007 : Gemilerde Talim Var
2006 : Candan Öte
2005 : Sihirli Annem
2005 : Savcının Karısı
2005 : aşk Her Yaşta
2004 : Görünmez Adam
2003 : Aşk Olsun
2002 : Bir Tatlı Huzur
2002 : Koçum Benim
 

Filmler
 
2004 : Hırsız Var
2002 : O Şimdi Asker
 
Programlar
 
Kariyeri boyunca çeşitli televizyon projeleri gerçekleştiren Yunus Günçe Trt Spor'da pazartesi,çarşamba ve cuma günleri devam eden farklı spor dallarını eğlenceli bir formatla sunmaktadır.Yunus Günçe ile Sporaktif halen güncel olarak yayınlanmaktadır.
 
Deja Vu
46
Video Gak
Sporaktif - Trt Spor (yayında)
[Beni İkna Et - CNN Türk (yayında)

EZGİ AVCI KİMDİR?

Ezgi Avcı, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 2013 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında yer alan Ezgi Avcı bu yarışmada 3. olmuştur. Yarışmadan sonra mankenlik yapmaya başlayan Ezgi Avcı eğitimini Florida da İşletme okuyarak tamamlamıştır.

Yurt dışı danışmanlığı yapmak istiyor bu sebepten kendi şirketini kurmayı planlıyor. 1,79 boyunda ve 57 kilo ağırlığında olan Ezgi Avcı bu sezonSurvivor 2016 Ünlüler takımında yarışacaktır.

2013 seneninde Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan isimlerden birisi olan Ezgi Avcı, yarışmayı üçüncü olarak bitirmiş ve o dönem pek çok yapımcının da ilgisini çekmiştir. Müsabaka sonrasında bir müddet manken ve model olarak çalışmalar yapan başarılı isim, eğitimine devam etmek üzere Türkiye'den ayrılmış, ABD'ye gittiğinde Florida'da işletme eğitimi almıştır.

Eğitimini bitirdikten sonra tekrar Türkiye'ye dönen Ezgi Avcı, başarılı bir kariyere sahip olmasına ve model olarak başarılı çalışmalar yapmasına rağmen aldığı eğitim nedeniyle, ülke dışı danışmanlığı yapmak üzere kendi şirketini kurma isteği taşıyor. Fiziksel bilgilerine ait 1.80'lik boy uzunluna sahip olan ve 57 kilogram ağırlığında olan Avcı'nın yarışmanın başarılı isimlerinden birisi olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.