Öğrencilere terör örgütü propagandası

Öğrencilere terör örgütü propagandası
ArteFr, YPJ’nin propagandasını yaptığı belgeselin tanıtımını içerisinde çok sayıda Türk öğrencinin de bulunduğu bir lisenin önüne taşıdı.

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, terör konusundaki ciddiyetsiz ve teşvik edici girişimlerini Türkiye’nin vize muafiyeti sürecinde de gündeme getirdiği tüm uyarılarına rağmen sürdürmeye devam ediyor.

En son, Fransa’nın Strasbourg kentinde skandal denebilecek bir billboard olduğu ortaya çıktı. Fransız ve Alman ortaklığındaki devlet kanalı ArteFr’ın terör örgütü PYD’nin propagandasını yapan belgeselinin tanıtımı, Strasbourg’da çok sayıda Türk öğrencinin de bulunduğu bir lisenin önündeki billboard’a taşındı.

KIZLARA MESAJ

ArteFr, terör örgütü PKK’nın Suriye’deki uzantısı YPG’nin kadın kolu YPJ’nin propagandasını yapan bir belgesel hazırladı ve bu belgeselin tanıtımını Strasbourg’da Türk öğrencilerin de bulunduğu bir lisenin önüne taşıdı. YPJ’nin propagandasını yapan tanıtımda “Liberte, Feminite, Resistance”, yani, “Hürriyet, Kadınlık, Direniş” ifadeleri yer alıyor. Uluslararası raporlara da yansıdığı şekilde YPJ’nin YPG gibi çocuk yaştaki kızları alıkoyduğu bilinmesine rağmen kanalın böyle bir girişimde bulunması sorumsuzluk ve iki yüzlülük olarak algılanıyor. Terör örgütüne daha önce Prag’ta ve Stockholm’de sözde askeri temsilcik açma izni verilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.