Bayern Münih'te iki transfer birden!

Bayern Münih'te iki transfer birden!
Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Bayern Münih, 35 milyon Euro karşılığında Benfica'dan Renato Sanches ve Mats Hummels ile anlaştı.

Kulüpten yapılan resmi açıklamada Benfica forması giyen Renato Sanches’in 35 milyon Euro artı bonuslar karşılığı kadroya katıldığı belirtildi.

Portekizli orta sahayla Manchester United da ilgileniyordu fakat son dönemde yaşanan birçok örnekte olduğu gibi İngiliz ekibi bu transferde de hızlı davranamadı.

Öte yandan Bayern Münih, Hummels’in transferinde de büyük mesafe kat etti. Sport Bild’in haberine göre Dortmund ile Bayern 35 ila 38 milyon Euro arası bir ücrete bu transferi sonlandıracak. 

Bir transfer daha!

Manchester United'ın listesindeki Renato Sanches'i renklerine katan Bayern Münih, günün ikinci transferini de bitirdi. Bavyera ekibi, daha önce basına yansıdığı gibi Borussia Dortmund'dan Mats Hummels'i de renklerine kattı. İlk olarak Dordmund, başarılı stoperin 1 Temmuz 2016'da Bayern Münih'e katılacağını açıkladı. Bu duyurunun üzerinden kısa bir zaman sonra Bayern Münih de transferi doğruladı. 27 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih'le 2021 sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı.

Futbola 6 yaşında Bayern Münih'de başlayan ancak A takımda sadece 1 kez oynayabilen Mats Hummels, Borussia Dortmund'a önce kiralık ardından 2009'da bonservisiyle geldi. Hummes'in, Bayern'den yıllık 10 milyon euro artı prim alacağı kaydedildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.