Serbest bırakılan FETÖ'cüler yeniden tutuklandı

Serbest bırakılan FETÖ'cüler yeniden tutuklandı
Isparta'da düzenlenen FETÖ operasyonunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 2 şüpheli, karara yapılan itiraz sonrası bugün tutuklandı.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 Mayıs sabaha karşı çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında tamamı Süleyman Demirel Üniversitesi kadrosunda bulunan 10 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 2'si savcılık tarafından serbest bırakılırken, 8'i tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Şüphelilerden Murat A., Abdullah E., Oğuzhan A. ve Fatih Y. tutuklanırken, İ.Y., G.B., Koşay Y. ve Mustafa Enis B. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. 

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı Koşay Y. ve Mustafa Enis B.’nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına itiraz etti. Burdur Sulh Ceza Hakimliği’ne başvurulmasının ardından şüpheliler yeniden gözaltına alındı. Bugün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Koşay Y. ve Mustafa Enis B., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.