Rezidansta hint keneviri serası!

Rezidansta hint keneviri serası!
Başakşehir’de bir rezidans dairesinin uyuşturucu imalatı için seraya çevrildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, dairede kurulan sera sistemleri ve içerisinde Hint keneviri yetiştirilen saksılara el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Başakşehir’de bir rezidansta uyuşturucu imal edildiğine dair ihbar alan Başakşehir Araştırma Büro Amirliği ekipleri, söz konusu adresle ilgili soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından operasyon için savcılık izniyle harekete geçen ekipler, Sparadon Vadi Evleri sitesinde yer alan daireye baskın düzenledi.

EVE GİREN EKİPLER, UYUŞTURUCU SERASI İLE KARŞILAŞTI

Operasyon için daireye baskın düzenleyen ekipler, 15’inci katta yer alan dairede gördükleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Polis, uyuşturucu için dairenin adeta seraya çevrildiğini tespit etti. Saksılarda çiçek yerine Hint Keneviri yetiştirildiğini belirleyen ekipler, uyuşturucu yapımında kullanılan çok sayıda kimyevi madde buldu.

ISI, HAVALANDIRMA VE NEMLENDİRME İÇİN HER İŞLEM DÜŞÜNÜLMÜŞ

Evin içerisinde kurulan bir başka sistem ise bu kadarına pes dedirtti. Uyuşturucuların yetiştirilmesi için evde özel sistemler kurulduğu, ısı, havalandırma ve nemlendirme işlemleri için her bir ayrıntının düşünülerek doğal sera ortamının sağlandığı tespit edildi. Evde gözaltına alınan şüphelinin dairede oluşan kokuyu vantilatörlerle dışarıya aktardığı gözlendi.

Operasyonda, saksılarda yetiştirilen Hint Keneviri ve kimyasal maddelere el konulurken sera sistemleri de sökülerek emniyete götürüldü. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma ise sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.