Mehmet Metiner kimi kast etti?

Mehmet Metiner kimi kast etti?
Mehmet Metiner; ''hepimiz liderine ve davasına ihanet edenlerin başına ne geldiğini gördük'' dedi. Metiner'in bu ifadeleriyle kimi kast ettiğini kimse anlayamadı.

 

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz." dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, AK Parti Kahta İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, AK Parti'nin liderinin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirtti ve onun gösterdiği istikamette yollarına devam edeceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece partisinin değil, yeni Türkiye'nin de lideri olduğunu belirten Metiner, "22 Mayıs'ta kendimizi yenileyeceğiz. Onun idealleri bizim ideallerimizdir, onun ilkeleri bizim ilkelerimizdir, onun gösterdiği istikamet bizim istikametimizdir." ifadelerini kullandı.

BİATSA BİAT DEDİK

Biatsa biat dedik, itaatse itaat dedik, ölümüne arkasındayız. Çok şükür böyle güçlü liderimiz var. Kongrede de göreceksiniz. Çok daha güçlü bir yeni yönetim kuracağız. AK Parti, eskisinden daha güçlü bir parti olacaktır." diye konuştu.

Hiç kimsenin aralarına nifak sokamayacağını dile getiren Metiner, "Hiç kimse bizi bizden koparamaz. Bizden kopanların başlarına ne geldiğini hepimiz gördük, liderine ve davasına ihanet edenlerin başına ne geldiğini gördük. Çok şükür içimizde liderine ve davasına ihanet eden düşükler çıkmaz. Nadiren çıkanların da akıbetleri ortada. Allah, bizi bu kutlu davanın bir neferi kılsın." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum