MHP’de Özdağ’ın yerine gelen isim belli oldu

MHP’de Özdağ’ın yerine gelen isim belli oldu
MHP’de olağanüstü kurultay konuşulurken flaş bir gelişme yaşandı. MHP’de Ümit Özdağ’dan boşalan koltuğa yeni bir atama yapıldı.

MHP'de Ümit Özdağ'dan boşalan genel başkan yardımcılığı görevinde Antalya Milletvekili Mehmet Günal getirildi. 

Mehmet Günal kimdir?

Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni 1987 yılında bitirdi. Yüksek lisansını ABD'de Delaware Üniversitesi'nde doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Merkez Bankasında uzman olarak çalıştı. Atılım, Bilkent Üniversitesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak ders verdi. DPT Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü. 2002'de doçent oldu.

1-253.jpg

Gazi Üniversitesi İİBF'de öğretim üyesi ve Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma Merkezi'nin Müdürü olarak görev yaptı. Antalyalılar Derneği Başkanlığı, Türk Banka-Sen'in Genel Mevzuat Sekreterliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Ortadoğu gazetesi ve "etikhaber.com" haber sitesinde düzenli ekonomi politikası yazıları yazdı. Ekonomi alanında 5 kitabı yayınlandı. 2007, 2011 ve 2015 yılında yapılan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi'den Antalya milletvekili seçildi.

Türkiye-İsveç Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesidir. Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca, orta düzeyde Arapça ve az düzeyde Fransızca bilen Günal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.