Almanya'nın alçak Türkiye planı

Almanya'nın alçak Türkiye planı
Kılıçardoğlu ve Demirtaş ne yapmaya çalışıyor? HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Almanya ziyaretinden döndü şimdi de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Almanya'nın yolunu tuttu.

 İç savaş çığırtkanlığı yapan Kılıçdaroğlu'nun 'derin' ziyaret öncesi kanlı tehdidinin kirli oyunun bir parçası olduğu ve Almanların Türkiye üzerindeki kaos senaryosunu devreye soktuğu şeklinde yorumlandı.

TERÖRİSTLERE DESTEĞE KOŞTU

Türkiye'nin terörle mücadeyi başarılı bir şekilde yürütmesinden rahatsız olan Avrupa, PKK'yı meşrulaştırmak ve Türkiye'yi dünya kamuoyunda karalamak için teröristlere desteğe koştu. Yurt içi ve yurt dışında ağır darbe yiyen örgütün siyasi partisi olan HDP de harekete geçti ve Almanya'ya bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ardından ise Kılıçdaroğlu Berlin'e gitti.

ALMANYA'NIN KİRLİ OYUNU!

Gezi terörizmine ve PKK'ya doğrudan destek verdiği bilinen Almanya'nın, Türkiye'yi karıştırmak Demirtaş ve Kılıçdaroğlu üzerinden yeni planlarını devreye soktuğu öne sürüldü. Kılıçdaroğlu'nun TOBB'da yaptığı konuşmada başkanlık sistemiyle ilgili "Böyle bir sistemi bu ülkede kan dökmeden gerçekleştiremezsiniz" tehdidinin ardından da kirli planın itiraf edildiği şeklinde yorumlandı.

DEMİRTAŞ VE KILIÇDAROĞLU PKK'LILARLA MI GÖRÜŞÜYOR?

Terör örgütü PKK'nın sözde yöneticileri Almanya'yı üs olarak kullandığı biliniyor. Kılıçdaroğlu ve Demirtaş'ın da Almanya'da PKK'lı teröristlerle görüştüğü iddia ediliyor. Kılıçdaroğlu'nun amcasının oğlu İbrahim Karabulut'un PKK'nın Hamburg sorumlusu olduğunu ve Kılıçdaroğlu ile görüştüğü açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum