İmza atacağı tarih belli oldu!

İmza atacağı tarih belli oldu!
Fenerbahçe'de kadro dışı bırakılan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin'in Inter'e imza atacağı tarih belli oldu.

Pereira ile tartışması sonrası kadro dışı kalan Caner Erkin'in 19 Mayıs'ta Inter'le 3 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Süper Lig'de sezonun bitiş tarihi olan 19 Mayıs, Caner Erkin için yeni bir başlangıcın ilk adımı olacak. Fenerbahçe'nin, G.Saray ile 13 Nisan'da oynadığı derbi öncesinde Pereira ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kalan milli futbolcu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda İtalya'nın İnter takımına imza atacak.

YILLIK 2.5 MİLYON EURO

Caner Erkin, Inter kulübünden bonuslarla birlikte yıllık 2.5 milyon Euro kazanacak. 3 yıllık mukaveleye imza atacak olan yıldız oyuncunun cebine toplamda 7.5 milyon Euro girecek.

Milli futbolcunun, son ana kadar Fenerbahçe'den haber beklediği ancak bir çağrı gelmeyince İnter'in teklifini kabul ettiği belirtildi. Caner böylece yeni sezonda Galatasaray'ın eski teknik direktörü Roberto Mancini ile birlikte çalışacak.

Fenerbahçe'de 2010 yılından bu yana forma giyen Caner Erkin, sarı-lacivertli forma ile toplam 214 maça çıkıp 16 gol attı. Yıldız oyuncu ayrıca 48 de asist gerçekleştirdi. Tecrübeli futbolcu özellikle Ersun Yanal ile kazanılan son şampiyonlukta yaptığı 14 asist ile büyük katkı sağlamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.