Doğu'nun Başbuğ'una büyük saygısızlık

Doğu'nun Başbuğ'una büyük saygısızlık
MHP'de Devlet Bahçeli'nin en hararetli savunucularından olan Cemal Enginyurt'tan, partide yönetim değişikliği isteyen Doğu'nun Başbuğ'u Yılma Durak'a saygısızlık.

Üst üste yaşadığı seçim hezimetlerinin ardından olağanüstü kurultayla gündeme oturan MHP'de Devlet Bahçeli'nin en hararetli savunucularından olan Cemal Enginyurt'tan, partide yönetim değişikliği isteyen Doğu'nun Başbuğ'u Yılma Durak'a saygısızlık. 

Habertürk'te ekranlarında yayınlanan Gündem Siyaset programında dün akşama ilginç anlar yaşandı. Yılma Durak MHP’nin iktidar olamamasının tek sebebinin DSP-MHP koalisyonu olduğunu iddia ederek “niçin DSP’yle MHP koalisyon yaptı biliyor musunuz? APO’yu affetmek için. Sayın Genel Başkan Apo’nun affedilmemesi için direniyordu Apo’nun affedilmemesi için. Koalisyondan ayrılsak yine iktidarız. Ne dedi biliyor musunuz: Ben Türkiye’yi hükümetsiz bırakmamak için bu koalisyona rıza gösteriyorum”dedi. Bu sözler üzerine Cemal Enginyurt “Külliyen yalan, ben milletvekiliydim o dönem” deyince ipler koptu.

“ADAM MISIN SEN”

Sesini yükselterek  yalan söylemediğini belirten Yılma Durak, Cemal Enginyurt’a “Cemal sen terbiyesizlik ediyorsun. Sen bana yalan konuşuyorsun diyemezsin. Sen kimsin be. Adam mısın sen! Adam değilsin sen. Sen kendine gel” dedi. Cemal Enginyurt ise “MHP Genel Başkanı’na iftira atıyorsun” karşılığını verince, moderatör Veyis Ateş programa ara verdi. Reklam dönüşü Yılma Durak’ın programı terk etti.

videogaleri.gif

Cemal Enginyurt ile Yılma Durak, CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın programında da karşı karşıya gelmiş, Yılma Durak olağanüstü kurultay taleplerine destek vermiş, Cemal Enginyurt tepki gösterirken "Sen benim abimsin, bana kalkıp tokat atsan sesim çıkmaz size" şeklinde ifadeler kullanmıştı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.