Murat Doğan Erden İsitfa etti

Murat Doğan Erden İsitfa etti
Türkiye’de iletişim devlerinden biri olan Turkcell’den istifa haberi geldi. Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Murat Doğan Erden, görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Turkcell'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, "Şirketimize 2001 yılında katılan ve Finans Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Murat Doğan Erden, görevinden ayrılma kararı almıştır.

Şirketimizde Strateji'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İlter Terzioğlu, 13 Mayıs 2016 tarihi itibariyle mevcut görevine ek olarak, Finans Genel Müdür Yardımcılığı (CFO) görevine vekalet edecektir" denildi.

MURAT DOĞAN ERDEN KİMDİR?

Murat Doğan Erden, 2001 yılında Turkcell’e Hazine Bölüm Yöneticisi olarak katılmıştır. 2013’ten itibaren Finans Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmektedir. Bu görevinden önce Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Vekili, Hazine ve Risk Yönetimi Direktörlüğü görevlerini yürütmüştür. Profesyonel iş hayatına Bankers Trust Hazine ve Sermaye Piyasaları Bölümü’nde başlamıştır. Deutsche Bank ve Bankers Trust birleşmesi sonrasında, kariyerine Global Pazarlar Bölümü’nde Yönetici Yardımcısı olarak devam etmiştir. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Murat Doğan Erden, MBA derecesini San Diego State Üniversitesi’nden almıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.