Yılın Düğününün Organizatörü tanıdık bir isim

Yılın Düğününün Organizatörü tanıdık bir isim
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, 14 Mayıs 2016 tarihinde Selçuk Bayraktar ile dünya evine giriyor.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde yapılacak düğüne, üst düzey devlet protokolünün yanı sıra, yurt dışından da çok sayıda devlet başkanının iştirak edeceği belirtiliyor.

Sümeyye Erdoğan’ın düğün organizasyonunu yapan kişinin siyasal iletişim duayeni, Arter Reklam Ajansı Başkanı Erol Olçok olduğu öğrenildi. Daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukları, Ahmet Burak, Necmettin Bilal ve Esra’nın düğününü gerçekleştiren Arter Reklam Grubu şirketlerinden Ceo Event ‘in organize ettiği düğün hazırlıklarına iki ay önce başlanıldı. Düğün için davetiye tasarımı yapıldı. Düğünün yapılacağı Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde özel bir sahne kuruldu. Özel ses, ışık ve watchout sistemi, salon içi çiçek süsleme ve tebrik alanıyla son derece sade ve etkileyici bir atmosfer oluşturuldu. Ayrıca düğüne katılacak tüm davetlilere özel bir hediye verileceği ifade edildi. Yılın düğününe 6.500 kişinin katılacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.