Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
Survivor dokunulmazlık bu hafta hangi takım kazandı? Kıyasıya mücadelenin devam ettiği Survivor 2016'da gözler finale çevrildi. bu hafta Survivor dokunulmazlık Ünlüler takımının oldu...

Survivor heyecanı ekranları kasıp kavurmaya devam ediyor. Survivor'da heyecan her geçen gün giderek artıyor.Survivor 2016 macerası tüm heyecanıyla devam ediyor.   

“Survivor 2016”’da bu akşam; dokunulmazlık Oyunu ekranlara geliyor. Kıran kırana mücadelenin sonunda dokunulmazlığı Ünlüler mi Gönüllüler mi kazanacak? Ada Konseyi'nde kimlerin ismi söylenecek?
 
Renkli kadrosu, rekabet dolu yarışları ve zorlu ada şartlarıyla “Survivor 2016” 15 Mayıs Pazar 20.00’de TV8’de.

TV8’in ekranlara damga vuran Yarışma programı Survivor'da bu akşam konsey toplanıyor. 

BİRBİRLERİNE YAPMADIKLARI KALMADI!

Survivor 2016'ya gönüllüler takımında başladıktan sonra Zafer ile yaşadıklarından dolayı ünlüler takımına geçen Semih Öztürk ile gönüllüler takımındayken anlaşamadığı takım arkadaşlarının başında gelen Efecan ve Serkay'ın Survivor'da karşılaştıkları oyunlar sonrası birbirlerine karşı yaptıkları sevinç gösterileri çok konuşulur cinsten.

BÖYLESİ ZOR GÖRÜLÜR!

Survivor'da ünlüler takımının en güçlü bayan yarışmacısı olarak dikkatleri üzerine çeken Nagihan, oyunlardaki hırsıyla da tüm izleyenleri hayretler içerisinde bırakıyor.

Survivor sıralaması yayınlandı, Peki SMS sonuçları nasıldı?

Survivor 2016 adasında haftanın sıralaması yayınlandı. Survivor SMS sonuçlarında iyi sonuçlar alamasa da zirveye Nagihan Karadere kuruldu. İşte Survivor'da haftanın puan sıralaması;

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor 2016'da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Survivor 67. bölüm tanıtım fragmanı yayınlandı. Yarışmada Semih ve Serkay arasında gergin dakikalar yaşanıyor. Nefes kesen sahneleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Survivor 67. yeni bölümünde neler olacak? Ayrıntılar haberimizde...

Survivor 2016 adasında Nagihan Karadere performansı ile fark atmaya başladı. Survivor'da bu haftanın puan sıralaması yayınlanırken SMS oy sonuçlarında  birinci çıkan Avatar Atakan performansta Nagihan'ı yakalayamadı.

Haftalardır Survivor puan sıralamasında ilk sırada olan Nagihan Karadere zirveyi bırakmadı. TV8 tarafından yayınlanan Survivor puan sıralamasına göre Nagihan Karadere yüzde 69'luk başarı istatistiği ile birinci oldu.

 

SURVİVOR BAŞARI SIRALAMASI

Survivor 2016'nın en başarılı isimlerinin başında gelen Nagihan Karadere şu ana kadar 152 kez parkurda bireysel olarak yarıştı. Bu sayı aynı zamanda Nagihan'ı en fazla oyun oynayan isim olarak da öne çıkarıyor. Nagihan Survivor'da oynadığı bu 152 oyundan 105'ini kazandı. Survivor başarı sıralamasında ilk üç sıra ünlüler takımından oluştu. İşte Survivor başarı sıralaması;

1-Nagihan Karadere
2-Avatar Atakan
3-İbrahim Yattara
4-Gizem Memiç
5-Damla Can
6-Efecan Dianzenza
7-İbrahim Giydirir
8-Semih Öztürk
9-Serkay Tütüncü
10-Yunus Günçe
11-Gizem Kerimoğlu

EZGİ AVCI ADADAN AYRILDIKTAN SONRA İTİRAF ETTİ!

Üç buçuk ay boyunca yaşadığı Survivor macerası ve aynı adayı paylaştığı arkadaşlarıyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulunan Ezgi, adada kendisini en büyük hayal kırıklığına uğratan isimlerin de Yattara ve Mehmet olduğunu belirtti.

Ünlüler Takımında yer alan Ezgi elenmesinin ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Survivor’a son veda eden isim Ezgi Avcı oldu. Survivor’da ünlüler takımının kaybettiği dokunulmazlık oyunlarının ardından Avatar Atakan, Yunus Günçe ve Ezgi Avcı eleme potasına girmiş, aynı üçlü halk oylamasına çıkmıştı. Survivor halk oylamasında alınan oylarla oluşturulan Survivor SMS sonuçlarına göre en az oyu alarak adaya veda eden isim ise Survivor Ezgi Avcı oldu.

Survivor Ezgi Avcı kişisel istatistiği ile birçok ismin gerisinde kaldı. Oynadığı oyunlarda güçlü rakiplerine karşı aldığı galibiyet oranı ile son sıralardaki isimlerden olan Ezgi Avcı, Survivor’da olduğu süre boyunca 109 kez yarıştı. Bireysel olarak oynadığı 109 oyundan sadece 45’ini kazanan Ezgi Avcı’nın başarı yüzdesi ise yüzde 41’de kaldı. Aldığı oyun sayısı nedeniyle birçok kez arkadaşları tarafından eleştirilen Ezgi Avcı, bu nedenle bir çok kez ismi yazılmasına rağmen eleme adayı olmamıştı.

‘ATAKAN YALNIZ KALACAK’


Ben ayrıldığımda Atakan yalnız kalacak. Çünkü biz bir takımdık. Şöyle ilerler diye düşünüyorum. Bir süre tek olacaktır. Sonrasında Yattara ile iyi anlaşabileceğini düşünüyorum. Diğerlerine karşı ise tavrı net olacaktır.

Adada ‘Ezgi, Atakan’ın gölgesine sığınıyor’ eleştirileri yapıldı. Sen ne düşünüyorsun?

‘Biz ikimiz bir grup olmayı ikimiz seçmedik. Yani biz en başta 9 kişilik bir gruptuk. Ve insanlar yavaş yavaş elenmeye başladı. Ya da bize ihanet ettikleri için biz iki kişiye düştük. Biz yalnız kalmayı ikimiz tercih etmedik. ve bir şekilde olaylar bizi birbirimize sürükledi.’

Ünlüler takımında senden sonra kim veda eder?

Ezgi: ‘Bizim takımda bundan sonra veda edecek isim kim olur tam olarak bilmiyorum ama, potaya şu isimler girecektir;
Yunus tekrar potaya girecektir diye düşünüyorum. Dokunulmazlık sembolünü Atakan alırsa, zaten geriye çok da fazla isim kalmıyor ama; bence Yunus, Nagihan ve Semih olur. Bu üç kişi potada olacaktır ve yüksek olan kişi Nagihan adaya veda edecektir.

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Eleme adayları olarak Yunus, Ezgi ve Atakan SMS oylamasında karşı karşıya geldiler. Yapılan elemede sonucunda adaya veda eden isim şok etti. Survivor'da en az oy olarak SMS sonuçları listesinin sonunda yer alan EZGİ AVCI adaya veda eden isim oldu.

Acun Ilıcalı'ya hakeret eden 'Survivor Taner'e ceza!
Survivor yarışmasıyla tanınan Taner Tolga Tarlacı, instagram hesabı üzerinden yapımcı Acun Ilıcalı’yı taciz ettiği gerekçesiyle 4 bin 200 TL adli para cezasına çarptırıldı.

Taner Tolga Tarlacı'nın, geçtiğimiz yıl yapımcı Acun Ilıcalı’ya sosyal paylaşım sitesi İnstagram üzerinden "soyguncu, hırsız, şerefsiz” dediği gerekçesiyle 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada karar açıklandı.   

İstanbul 28’inci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına tutuksuz sanık Taner Tolga Tarlacı katılmadı. Şikayetçi Acun Ilıcalı’yı ise avukatı temsil etti. Davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Tarlacı’yı "hakaret, sesli, yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret" suçundan 4 Bin 200 TL adli para cezasına çarptırdı. Mahkeme, Tarlacı’nın cezasını ertelemedi.

TARLACI İLE ILICALI’NIN İLK DAVASI DEĞİL

Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı’nın, Acun Ilıcalı’ya daha önce “100 milyarı ödemediğiniz takdirde düşman olacağız”, “Borcunuzu ödemezseniz olacaklardan ben sorumlu olmam”, “Bu artık kan davasına dönüştü”, “Sakallarımı zorla kestirirken 400 milyar almasını biliyorsunuz”, “Yakanızı bırakmayacağım, bir gün delirir ofisinizi basarım” şeklinde tehdit içerikli mesajlar yolladığı iddia edilmişti. Mahkeme, Tarlacı’nın tehdit suçundan 5 ay hapis cezasına çarptırmış, cezayı 5 yıl süreyle ertelemişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.