Ezgi Eyüboğlu kimdir?

Ezgi Eyüboğlu kimdir?
Adı Mutluluk dizisindeki dizi aşkı gerçek olduYaklaşık 3 yıl önce birlikte başrollerini paylaştıkları “Ulan İstanbul” dizisinde tanışan Eyüboğlu ve Yıldırım çifti, masal gibi bir düğün ile evlendi. Peki, Ezgi Eyüboğlu kimdir? İşte detaylar...

Saadet Ezgi Eyüboğlu (d. 15 Haziran 1988, Ankara), Türk oyuncu.İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi.

İkinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.

2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlendi.2013 yılında ise başrollerini Beren Saat ve Mert Fırat 'ın oynadığı İntikam dizisinde Cemre Arsoy karakteriyle tanınmıştır.

Ama asıl çıkışını 2015'te başrollerini nişanlısı Kaan Yıldırım ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal Güçlü karakterini canlandırmıştı.

Dizi aşkı gerçek oldu
Adı Mutluluk dizisindeki dizi aşkı gerçek olduYaklaşık 3 yıl önce birlikte başrollerini paylaştıkları “Ulan İstanbul” dizisinde tanışan Eyüboğlu ve Yıldırım çifti, masal gibi bir düğün ile evlendi.240 kişilik bir organizasyonla dünya evine giren Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım’ın şahitliklerini en yakın dostları yaptı.Çiftin düğününde aileleri başta olmak üzere, oyuncu arkadaşları, dostları, dizi ve film yapımcıları hazır bulundu. Düğüne Ferhan Şensoy sevgilisi Cem Öğet ile birlikte katıldı. Öğet gazetecileri görünce hızla uzaklaştı. Derya Şensoy darısı sizin başınıza diyen muhabirlere “ Şuan için Ferhan'a bunu söyleyebiliriz” yanıtını verdi.

Düğünün ünlü konukları arasında Ferhan Şensoy, Derya Şensoy, Seçkin Özdemir, Yosi Mizrahi, Caner Özyurtlu, Hande Soral, İsmail Demirci, Şükrü Avşar, Zeynep Bastık, Nisan Akman, Turgay Kantürk, Oğuz Peçe, Ece Çeşmioğlu, Servet Pandur,

Can Sipahi, Mert Vidinli ilk göze çarpanlar oldular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.