'Seneye şampiyonluk ihtimalimiz yüksek olacak'

'Seneye şampiyonluk ihtimalimiz yüksek olacak'
Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira, Spor Toto Süper Lig'i ilk sezonunda iyi tanıdığını, gelecek sezon şampiyonluk ihtimallerinin daha yüksek olacağını ifade etti.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'i ilk sezonunda iyi tanıdığını, gelecek sezon şampiyonluk ihtimallerinin daha yüksek olacağını ifade etti.

Pereira, Ülker Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, bu sezon takımı adına şu ana kadar oluşan tablodan memnun olmadığını belirtti.

Fenerbahçe tarihinin en fazla para harcanan kadrosuyla şampiyon olamadığı ifade edilerek yöneltilen, istifa edip etmeyeceği ve kendisini başarılı bulup bulmadığı sorularını cevaplayan Pereira, şunları söyledi:

"Geleceğimle ilgili bir şey konuşacaksam sadece başkanla konuşurum. Bu sezon ilk yılımdı. Kolay bir ligde mücadele etmiyoruz. Genel tablodan tabii ki memnun değilim. Hedefimize ulaşamadık. Ben ikincilikle mutlu olacak bir teknik direktör değilim. Şampiyonluk hedefimizden uzak kaldık. Bazı hataları düzeltmemiz gerekiyor. Bu kulüpte olmaktan gurur duyuyorum. Buraya geldiğimde 2 yıllık bir sözleşme imzaladım. İnanıyorum ki şu anda ligi çok daha iyi tanıyorum. Seneye şampiyonluk ihtimalimiz çok daha yüksek olacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.