Akşener hesap soracak!

Akşener hesap soracak!
Hafta sonu MHP genel başkanlığına aday olan muhaliflerin Esenboğa’da estirdikleri büyük rüzgar yeniden Paralel Yapı tartışmalarını alevlendirdi.

Bu konuda medya ikiye bölünmüş vaziyette. Bir kısmı Meral Akşener’i Paralel Yapı destekliyor derken bir kısmı da Akşener’in bağımsız hareket ettiğini, Paralel Yapı’nın desteğinin olmadığını savunuyor.

PARALEL ASİT GİBİ YAKIYOR TUTTUĞUNU KURUTUYOR

Akşener’in Paralel Yapı ile ortak hareket etmediğini savunanlar Meral Akşener’in tecrübeli bir siyasetçi olduğunu, iktidar ile girdiği mücadelede mağlup olan Paralel Yapı’nın geçmiş dönemdeki seçimlerde sadece yüzde 1’lik bir oy potansiyeline sahip olduğunu ve bunu en iyi bilen Akşener’in oyuna gelmeyeceğini ileri sürüyor. Yine aynı çevreler, Paralel Yapı’nın tuttuğunu kurutan, asit gibi yakan rolüne dikkat çekiyor, Akşener’in de tüm bunları bildiğine vurgu yapıyorlar.   

“PARALEL KAPIMIZDAN BİLE GEÇEMEZ”

Zira bütün bunları “iftira” olarak nitelendiren ve Paralel Yapı ile birlikte anılıyor olmasına sert tepki gösteren Akşener katıldığı pek çok televizyon programlarında iktidara geldiklerinde Paralel Yapı ile ona yataklık edenlerden hesap soracağını dile getirmişti. Diğer muhalif adaylardan Sinan Ogan da “Paralel Yapı ile değil birlikte hareket etmek, MHP’nin kapısının önünden dahi geçirmeyeceklerini” açıklamıştı. Ümit Özdağ ise söz konusu iddialara karşı, Ergenekon sürecinde Paralel Yapı tarafından zorlama yöntemlerle adının iddianameye sokulduğunu kaydederek “Nasıl oluyor da aynı yapı ile birlikte hareket ediyorum?” sorusunu yöneltmişti.

PARALEL MUHALİFLERİ DESTEKLEMİYOR!

Bu açıklamalar rağmen Paralel tartışmaları bitmek bilmiyor. Bugün de Karar gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kiras, cemaatçilerin MHP’li muhalifleri desteklemediğine dair bir mesaj paylaştı. Kiras attığı twitte, “Cemaatçiler eğer MHP'li muhalifleri gerçekten destekliyor olsalardı desteklerini belli etmezlerdi :)” ifadelerine yer verdi.

İşte Kiras’ın o twiti:

vd-055.jpg

 

  

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum