FETÖ tetikçisi Bacık’tan hezeyanlar!

FETÖ tetikçisi Bacık’tan hezeyanlar!
Paralel Yapı’nın kayyum atanan Zaman’ın yerine kurduğu Yeni Hayat adlı yayın organından akla ziyan hezeyanlar.

FETÖ’nün tetikçi kalemlerinden Gökhan Bacık adlı sözde yazardan “yuh sizin ervahınıza” dedirten baklalar. Paralel gazeteci Bacık, Yeni Hayat adlı FETÖ bülteninde PKK’nın yanlış stratejiler yüzünden her geçen gün güçlendiğini, karada başarılı olan PKK’nın hava aracını da düşürebilen güce ulaştığını ileri sürdü.

Bacık’ın hezeyanlarının ilgili kısmı şöyle:

Şimdi daha kritik nokta ise şudur: Eğer PKK, TSK’nin saldırı helikopterlerini düşürecek “gücü ve yeteneği” elde etti ise yukarıda karada sayılan eşiklerin benzeri havada da geçilmiş anlamına gelecektir. PKK’nın silahı nasıl aldığı sorusu önemli ve ikincildir çünkü bölgedeki siyasi kaosu ve Türk dış politikasının ürettiği sayısız düşmanı hesaba katacak olursak PKK gibi bir örgüt için böyle silahlar almanın artık pek zor olmayacağı düşünülmelidir.

Şimdi ise örgütün TSK helikopterini düşürdüğü iddia edilen bir ortam içindeyiz. Öte yandan Ankara’nın izlediği “kentleri büyük ölçüde yıkacak” biçimdeki stratejinin uzun vadeli başarılı olma şansı yoktur. Muhtemelen dünya tarihinde eşi benzeri görülmemiş fantastik “yıkıp düşmanı yok edip yeniden güvenli biçimde bölgeyi inşa edelim” gibi bir siyaset izleniyor. Türkiye’nin kurulduğundan beri yöneticileri açısından sosyolojiyi anlamada hep akut bir sorunu olmuştur ancak şimdiki durum daha da ileri bir düzeyde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum