Survivor kim elendi sorusunun cevabı belli oldu! İşte o şok isim

Survivor kim elendi sorusunun cevabı belli oldu! İşte o şok isim
Survivor kim elendi izleyenler merakla bu sorunun cevabını arıyor. Heyecanın hiç bitmediği yarışma programı Survivor'da bu hafta Gönüllüler takımından bir kişi elenecek. Survivor kim elendi az sonra belli oluyor...

Survivor'da elemeye kalan isimler dün akşam belli oldu. Nefes kesen dokunulmazlık Oyununu gönüllüler kaybetti. Survivor'da elemeye kalan isimler Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu. Survivor’da 15 Mayıs Pazar akşamı dokunulmazluk oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyununu bu hafta Gönüllüler takımı kaybetti. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler, ada konseyinde adadan göndermek istedikleri ismi belirledi.

Survivor 2016'da yapılan eleme sonucunda adaya veda eden isim Gizem Kerimoğlu oldu. 

"GÜÇLÜ BİRİNİ ÇIKARMAK İSTİYORUM"

Yapılan oylamanın ardında Gizem Kerimoğlu'nun ismi elemeye çıktı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü ise Gizem Memiç kazandı. Elemeye kalan ikinci adayı Gizem Memiç belirledi ve "Gizem Kerimoğlu'nun gitmesi için karşısına güçlü birini çıkarmak istiyorum" diyerek Serkay'ın adını söyledi. Böylece gönüllüler takımında bu hafta SMS oylamasına kalan Yarışmacılar Gizem Kerimoğlu ve Serkay oldu.

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?

 Gönüllüler takımındaki yarışmacılardan; Gizem Kerimoğlu Serkay’ı yazdı. Damla, Serkay, Efecan, Gizem Memiç ve İbrahim ise Gizem Kerimoğlu’nu yazdı. Acun Ilıcalı oylamayı sayarken açıkladı. Acun Ilıcalı “Bu durumda Gizem Kerimoğlu birinci aday Gönüllüler takımında ve biz de sözü ona veriyoruz” diye konuştu. Survivor 15 Mayıs Gönüllüler konseyinde eleme adayı olan isim Gizem Kerimoğlu oldu.

GİZEM KERİMOĞLU: HAYIRLISINI DİLİYORUM

Gizem Kerimoğlu eleme adayı olduktan sonra; “Tabii ki gitmek istemiyorum, kesinlikle mücadelemi hiçbir zaman bırakmayacağım. Tabii ki bilmiyorum potada yanıma kim söylenecek, daha sonraki dokunulmazlık kazanılacak mı kaybedilecek mi bilmiyorum. Kendim için hayırlısını diliyorum. Ama içimde gitmeye dair herhangi bir his de yok” diye konuştu.

GİZEM MEMİÇ KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllülerde bireysel dokunulmazlığı Gizem Memiç kazandı ve Acun Ilıcalı Memiç’e kimi söyleyeceğini sordu. Gizem Memiç kimi eleme adayı olacağını şu sözlerle açıkladı; “Sebebi bu beşliyi bozmak istemeyişim, en azından gittiği yere kadar beş kişi beraber devam edelim istiyorum. O yüzden de potaya güçlü bir isim sokmak istiyorum ki o kişi gitmesin istiyorum. Ben Serkay demek istiyorum, daha önce iki kere girdi ve gerçekten alnının akıyla çıktı. Ben gene onun potadan çıkacağını düşünüyorum ve diliyorum, gitmesini istemiyorum ama söylemek zorundayım” diyerek Serkay’ı eleme adayı olarak gösterdi. Serkay ikinci eleme adayı.

SERKAY: HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN

Serkay; “Klasik haftalar, önemli bir dokunulmazlık kaybettik. Başından beri söyledik zaten kuralına göre söylemek zorundayız. İki kere potaya girdim, stresliydi, ama alnımın akıyla çıktım. Burada doğru şeyler yaptığımı düşünüyorum. İnşallah telafisini yaparız ve ünlüler takımından da iki kişiyi potaya alırız, ben de burada kalmak hatta finale gitmek istiyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

GİZEM KERİMOĞLU VE SERKAY ELEME ADAYI!

Gizem Kerimoğlu 15 Mayıs Survivor 2016’da bir kez daha eleme adayı çıktı ve potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Gizem Memiç de Serkay’ı eleme adayı olarak söyledi. 16 Mayıs Pazartesi bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak ve kaybeden takım Gönüllüler olursa bir isim daha eleme adayı olacak, eğer kaybeden Ünlüler takımı olursa iki eleme adayı çıkaracaklar ve toplamda 4 eleme adayı büyük SMS oylamasına çıkacak. 

SURVİVOR'DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Survivor‘da eleme için yeni dönem başlıyor. Survivor 2016‘da her hafta bir kişi adaya veda edecek. Acun Ilıcalı bundan böyle Survivor‘da haftada iki dokunulmazlık oyunu oynanacağını ve haftada bir eleme oynanacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, kısa bir süre sonra toplu SMS alınacağı ve bu sonuçların son haftalardaki elemelerde kullanılacağını açıkladı.

Bunun hemen olmayacağını ilerleyen zamanda olacağını açıklayan Acun Ilıcalı, seyircilerin artık herkes hakkında fikri olduğunu ve kararlarının artık belli olduğunu söyledi. Ilıcalı Survivor’daki yeni dönemi böyle anlattı:

“Elemelerde hızlanmaya başlıyoruz. Önce haftada bir eleme olacak. Daha sonra ise hızlandırılmış çekimlerimiz olacak. Toplu sms alacağız ve Survivor’ın Dominik’teki son bölümünü bu toplu sms üzerinden olacak ancak buna biraz daha var. Haftada artık 2 dokunulmazlık oyunu olacak ancak bir eleme olacak. Pazar ve Pazartesi iki dokunulmazlık oyunu ve iki konsey olacak. Ve Salı akşamları bir arkadaşımız veda edecek"

SURVİVOR’IN FİNAL TARİHİ NE ZAMAN?

“Survivor’ın bu seneki büyük final tarihi belli oldu. Survivor finali 29 Haziran’da olacak. Bundan sonra hızlı eleme sistemine geçiyoruz. Haftada iki yarışmacı elenecek. Kıbrıs’taki finale ise 4 yarışmacı yada 4+1 yarışmacı gidecek. Buna henüz karar vermedik”

“Daha önceden Kıbrıs’ta final Oyunu oynatıyorduk. Ancak daha sonra bundan vazgeçtik. Son final oyunlarının Dominik’te olması hem olayın sıcaklığıyla yarışmaları hem de ortam açısından daha çekişmeli ve zevkli oluyor. 4 gün ara ver Kıbrıs’a git orada yeniden yarış bu heyecanlı olmuyor. Bu sene de final oyunlarını Dominik’te yapacağız. Kıbrıs’ta ise final oylaması olacak ve birinci belli olacak”

GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?

Survivor2016 Gönüllüler takımında olan Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 yılında İstanbul, Fatih’te doğmuştur. 28 yaşında olan güzel yarışmacı Gizem’in bir erkek kardeşi vardır.

Deniz Erdem’den 2015 yılında Tiyatro Oyunculuğu Eğitimi almıştır. 2015 yılı sonlarından beri de Akademi 35,5 Sanat Evi’nde Kamera Önü Oyunculuğu Eğitimi almaya devam etmektedir.

Gizem Kerimoğl Boyu: 174

Gizem Kerimoğlu Kilosu: 58

Gizem Kerimoğlu Yaşı: 27

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

7 Şubat 1991 doğumlu olan Serkay Tütüncü; 1.78 boyunda 76 kiloda İzmir Tire doğumlu bir kişidir. 2016 Survivor yarışmasında halktan biri olarak katılan Serkay Tütüncü; yarışmada iddialı olduğu yolunda söylemler vermektedir. Amatör olarak futbol oynayan Serkay Tütüncü; Survivor yarışmasında beklenen performansı sağlayacaklar arasında yer alabilecek mi?

Zorlu ve açlıkla mücadele ve oyunlar; yarışmanın temeli olarak gözetilirse dayanma gücünü ve hayatta kalma mücadelesini gösteren oyunu kazanabilecek. Gönüllüler takımı oldukça zayıf olarak görünse de oyunları kazanmakla bu gücü kazanabilirler. Ünlüler takımında çok fazla sporla uğraşan ve mücadeleci kimliğe sahip kişiler bulunuyor. Bu seneki Survivor yarışmasında Acun Ilıcalı oldukça farklı bir kadro oluşturmuş. Artık yarışmanın kalitesi ve gidişi ile bu düşünceler yok olur mu şimdiden bilemeyiz.Yarışmaya 7 Şubatta başlanılıyor. İlk bölümüyle ekranlarda olacak ve tekrar Survivor heyecanı başlayacak. Ekranların başında binlerce seyirci bu yarışmayı merakla izleyecek. 

DAMLA CAN KİMDİR?

Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla Can düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor. Spor yaparken kareleri sosyal medya üzerinden paylaşan Damla Can düzgün fiziği ile dikkat çekiyor. Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla Can düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerine topluyor. Damla Can; 27 yaşında, 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.