Vusla Kara Sarımsak Nedir

Vusla Kara Sarımsak Nedir
Saç dökülmelerinde etkili, kepeklenmeyi durduran, saç oluşumunu sağlayan, canlandırıcı, parlaklık veren ve saçınızı güçlendiren ürünün adı vusla kara sarımsak olarak bilinmektedir.

Siz de ciddi bir saç dökülmesi yaşıyor ve saç problemleri ile karşı karşıyasanız yapmanız gereken sadece bu şampuanı kullanmak olacaktır. İçerisinde 400 ml şampuan ve 50 ml serum olarak sizlere gönderilen vusla için isterseniz kapıda nakit olarak ödeme yapabileceğiniz gibi dilerseniz kapıda kredi kartı tek çekim olarak da ödeme yapabilirsiniz. Bugüne özel yapılan kampanyada 1 kutu alım yaptığınız zaman her hangi bir kargo ücreti de ödemezsiniz. Resmi satış sitesi aracılığı ile satın alacağınız ürün sizlere Yurt İçi Kargo aracılığı ile gönderilmektedir. Kargo adresinize kadar teslim edebileceği gibi dilerseniz kargo firmasından kendiniz de teslim alma şansına sahipsiniz.

Tüm gün evde ve ya iş yerinde olamıyorsanız ve ya sabit bir adres verme imkanınız yok ise vusla almak için sadece bulunduğunuz il ve ilçeyi belirtmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında kargo belirttiğiniz ilçeye ürün gönderimi sağlayacak ve ilçeye ürün ulaştığı zaman sizlere telefon ile bilgi verilerek gidip siparişinizi kargo firmasından alma imkanınız bulunacaktır. Ödemeyi gene gittiğiniz kargo firmasında sizlere yardımcı olan kargo personeline yapabiliyorsunuz. Dilerseniz vusla ödemenizi havale olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bu durumda sadece ürünü teslim alır ve ek olarak hiç bir ücret ödemenize de gerek bulunmaz. Kullanım ile ilgili ayrıntılı bilgiler kutu üzerinde yer aldığı gibi dilerseniz müşteri temsilcileri ile görüşerek kendilerinden de detaylı bir şekilde bilgi alma şansına sahip olabilirsiniz. Müşteri temsilcileri ile görüşmek için form doldurup sizleri aramalarını bekleyebileceğiniz gibi dilerseniz kendiniz de iletişim bölümünde yer alan numaralardan onlara ulaşarak direkt iletişim kurabilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.