Pegasus'un müdüründen skandal sözler!

Pegasus'un müdüründen skandal sözler!
Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane'nin ekonomi muhabirinin sorusuna verdiği cevap şok etti.

 Pegasus'un yeni Genel Müdürü Mehmet Nane'nin bir ekonomi muhabiriyle sosyal medya sohbetinde kullandığı ifadeler şok etti.

THY ile Amerika'ya uçan muhabir Instagram hesabından fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafın altına 'Gökyüzü herkesindir' notu düşen muhabire Nane'nin cevabı gecikmedi. Kadın muhabirle şakalaşan Mehmet Nane "Bizi aldatıyorsan ha!" dedi.

38oeb_1463545433_5254.jpg
"ABD'YE UÇUYOR MU?" DİYE SORDU

Muhabir de "Mehmet Bey, Pegasus ABD'ye uçuyor mu?" diye sordu. Pegasus Genel Müdürü Mehmet Nane'den uçuran cevap geldi: "Bir küçük içince her yere uçarız biz!" Geçtiğimiz günlerde Ali Sabancı'nın bir paylaşımı da çok konuşulmuştu. Ünlü işadamı 47'inci yaşını eşi Vuslat Doğan Sabancı ve çocuklarıyla birlikte Beyoğlu'ndaki Adana İl Sınırı Ocakbaşı'da yemek yiyerek kutlamıştı. Sahibi olduğu Pegasus Havayolu şirketinin 'paralı hizmet' politikasından dert yanan yolcular, ünlü işadamına tepki yağdırmıştı. Bazı takipçiler, fotoğrafın altına 'Cam kenarına da para ver' derken kimisi de 'Suyu ödemeyi unutma' diye takıldı.

mbksa_1463545418_105.jpg


BİLET UCUZ HİZMET PARALI

Öte yandan Sabancı ailesinin üçüncü kuşak girişimcilerinden 1969 doğumlu Ali Sabancı'nın son olarak "Tuvaletleri de ücretli yapabiliriz" açıklaması çok konuşulmuştu. Önceki gün Pegasus'un yeni hedeflerini anlatan Mehmet Nane, "2006'dan bu yana her yüz yolcudan 69'u 100 liranın altında, yüzde 26'sı ise 50 liranın altında uçtu" dedi. Ancak sudan cam kenarına, hatta şala kadar alınan ek ücretleri hesaba katmadı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.