Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarındaki F.Bahçeli kim?

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarındaki F.Bahçeli kim?
Siyah beyazlıların şampiyonluğunda önemli rol oynayan Quaresma, Mario Gomez, Atiba ve Tosic önceki akşam Kuruçeşme’de şampiyonluk yemeği için bir araya geldiler.

Süper Lig'de Başkent ekibi Osmanlıspor'u 3-1 yendiği maçın sonrasında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ta yıldızlar futbolcular Ricardo Quresma, Atiba Hutchinson, Mario Gomez ve Dusko Tosic önceki akşam yemek için bir araya geldiler.

Mekana akşam saatlerinde gelen Beşiktaş’lı futbolculardan, en erken çıkan isim Quaresma oldu. Kapının önüne kucağında çocuğu ile çıkan yıldız futbolcuya, eşi Dafne Santos ve akrabaları eşlik etti. Gazetecilerin görüntü almasından rahatsız olan çocuğu, babasının kucağından inerek annesine geçti. Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Portekizli futbolcu yanına gelen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Uzun süredir forma giyemiyor

Gecenin sürpriz bir ismi de vardı. Fenerbahçeli Lazar Markovic, vatandaşı Dusko Tosic ile birlikte mekana geldi. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giymeyen Sırp futbolcunun bu hareketine Sarı-Lacivertli taraftarların nasıl bir tepki göstereceği merak konusu. Markovic’in son derece rahat hareketleri de dikkatlerden kaçmadı.

(Fanatik)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.