Jose Mourinho'ya Türkiye'den flaş talip!

Jose Mourinho'ya Türkiye'den flaş talip!
Sezona önemli transferlerle başlayan ancak şampiyonluğu Beşiktaş'a kaptıran Fenerbahçe'de tartışmalı isim Vitor Pereira'nın yerine Mourinho için harekete geçildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Vitor Pereira'nın yerine Başkan AziZ Yıldırım'ın Mourinho'yu getirmek istediği iddia edildi.

Fanatik'in haberine göre yakın geçmişte yıldız futbolculara bonservis ve yıllık ücretleri dikkate alındığında servet ödeyen Yıldırım’ın bu kez asıl yatırımı teknik direktöre yapmakta karar kıldığı öğrenildi.

Chelsea’den ayrıldıktan sonra şu ana kadar hiçbir takıma imza atmayan 53 yaşındaki hoca için Fenerbahçe’nin patronunun yıllık 15 milyon Euro’yu (50 milyon TL) gözden çıkardığı ileri sürüldü.

Aziz Yıldırım, Mourinho'dan randevu istedi

Mourinho isminin yaratacağı büyük rüzgarla sponsorluklarda da gelir artışı planlayan Aziz Yıldırım’ın, önümüzdeki günler için Portekizli hocanın menacerinden randevu istediği gelen haberler arasında.

Kariyerinde İngiltere, İspanya, İtalya ve Portekiz’de lig şampiyonlukları, Şampiyonlar Ligi zaferleri bulunan Mourinho’nun Fenerbahçe’den gelecek olan sürpriz teklife ne yanıt vereceği merak konusu. Zira, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bu yanıta göre teknik direktör planlamasına şekil verecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.