Yaşlı kadının elinde 'Allah' yazısı belirdi

Yaşlı kadının elinde 'Allah' yazısı belirdi
Gördüğü rüya üzerine Eskişehir’e cami yaptıran Aynur Eken isimli yaşlı kadın, umrede başına gelen ilginç olayları anlattı.

Daha önceden gördüğü rüya üzerine Eskişehir Batıkent Mahallesi'ne ‘Medine Camii’nin yapılmasına vesile olan Aynur Eken (63), umredeyken sol elinde ‘Allah’ yazısı belirdiğini iddia etti. Kabe’de ikindi namazını kıldığı esnada baygınlık geçirdiğini anlatan Eken, bir gün sonra ‘elini yüzünü görmediği’ ve ‘başkalarının fark etmediği’ birisinin yanına gelerek, elini öptüğünü öne sürdü. Daha sonra elini öpen kişinin "Allah adını eline yazdı" dediğini ifade eden Aynur Eken, elini görenlerin hayrete düştüğünü söyledi.
 
“Rabbim bana öbür tarafı gösterdi”
 
Umrede ikindi namazını kılarken birden nefesinin kesildiğini ve ardından Allah’ın kendisine öbür tarafı gösterdiğini iddia eden Aynur Eken, “Umre’deyken Kabe’yle aramda on metre vardı. Tavaf yapıp çıktım. İkindi namazını kılarken, sadece nefesimin gittiğini hissettim. Öldü demişler bana. Orada ne kadar kaldım, nasıl çıktım daha bilmiyorum. Ama ben öbür tarafa gittim, Rabbim bana gösterdi. Orada çok güzel yerler gördüm, neyin ne olduğunu gördüm. Toprağın, mezarın altını bile gördüm. Orada bir şeyler gördükten sonra kalkayım derken sıçradım. Ölmemiş dediler. Ölmemiş diye yanımdaki arkadaşım ağlamış. Elimi yüzümü yıkadılar, kapıya çıkardılar. Beni hastaneye götürdüler. Ben gittim geri geldim, Allah beni orada isteseydi bir hikmeti var götürmüştü. Ne kadar zamanda geri getirdi onu Rabbim biliyor. ‘Götürmeyin’ dedim, beni önce Türk hastanesine, sonra bizde makine yok, ilaç yok, belki kalp krizi olabilir diye Arapların hastanesine götürdüler. Orada 3-4 saat yattım. ‘Beni çıkarın’ dedim çıktım” ifadelerini kullandı.

dgsgsdgs.png

Star

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum