Türkeş de Bahçeli'nin kalmasını istiyor

Türkeş de Bahçeli'nin kalmasını istiyor
Bahçeli ve Türkeş o gece neler konuştu? Dokunulmazlık görüşmelerine önceki gece MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in sohbeti gündeme damgasını vurmuştu.İşte merak edilen görüşmenin detayları..

Alınan bilgilere göre Türkeş, Bahçeli’nin geçirdiği kalp ameliyatını hatırlatarak, ‘Geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Bahçeli’nin iyi olduğuna yönelik yanıtının ardından Türkeş, Bahçeli’ye‘yorgun göründüğünü’ söyledi ve “Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız?” diye sordu. Türkeş, “Ameliyat da sizi gençleştirmiş efendim”deyince, ikili gülmeye başladı. 

"BASIN BALKONDAN DÜŞECEK"

İki siyasetçinin diyaloğunu görüntülemek için basın locasındaki foto muhabirlerinin hareketlenmesi üzerine de Bahçeli, Türkeş’e “Basın ikimizin fotoğrafını çekmek için neredeyse balkondan düşecek” dedi. 

TÜRKEŞ DE BAHÇELİ KALSIN İSTİYOR

AK Parti'ye katılan Tuğrul Türkeş'in, Devlet Bahçeli için "ameliyat sizi gençleştirmiş" demesi, ülkücü muhalif kesimde "MHP'yi bırakıp AK Parti'ye giden Türkeş de, rakibi olan MHP'nin başında Devlet Bahçeli'nin kalmasını istiyor" yorumlarına neden oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.