Taksicilerden konvoylu destek

Taksicilerden konvoylu destek
AK Parti Genel Başkanlığına aday gösterilen Binali Yıldırım'a, Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine bağlı şoförlerden destek geldi.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifine bağlı  şoförler, AK Parti'nin 22 Mayıs'ta yapılacak 2. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde  genel başkanlığa aday gösterilen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı  Binali Yıldırım'a destek için araçlarıyla konvoy oluşturarak, Sütlüce'deki AK  Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gitti. Yaklaşık 500 taksiden oluşan konvoy ilk önce Atatürk Havalimanı'nda  bulunan kooperatif bahçesinde toplandı. Burada basın mensuplarına konuşan Atatürk  Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, "Cumhuriyet tarihinin en  çalışkan bakanı Yıldırım'ın Başbakan olacağını" söyledi.

Can, buradaki taksicilerin tamamına yakınının Yıldırım'ın hemşehrisi  olduğunu dile getirerek, "Bundan dolayı duyduğumuz mutlululuk ve memnuniyet  nedeniyle, taksici arkadaşların tamamıyla bir konvoy halinde İstanbul AK Parti İl  Binası önünden tur atıp geri geleceğiz. Sevincimizi ve memnuniyetimizi böyle  ifade etmek istiyoruz." dedi Taksiciler kooperatifinde bulunan 700 aracın 500'ünün konvoya  katılacağını, 200 taksinin yolculara hizmet vermeyi sürdüreceğini belirten Can,  "Bu eylemi ve etkinliğimizi yapmamızın sebebi tamamen hemşehrimize bir destek  vermek amacıyla." ifadelerini kullandı. Daha sonra Başkan Can'ın aracının da bulunduğu konvoy Sütlüce'deki AK  Parti İl Başkanlığı'na doğru konvoy halinde hareket etti. Taksicilerin yol  boyunca korna çaldıkları görüldü.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.