Yeni kabinede yer alması beklenen isimler!

Yeni kabinede yer alması beklenen isimler!
AK Parti’de genel başkan adayı ve Başbakan Binali Yıldırım'ın belirlenmesinin ardından şimdi de gözler, yeni kabinede yer alacak isimlere çevrildi.

AK Parti Genel Başkan adayının Binali Yıldırım'ın olmasının ardından sonra, şimdi herkes yeni kabinede yer alacak isimleri merakla bekliyor..

BAZI İSİMLER YENİ KABİNEDE OLMAYACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti kongresinin ardından hükümet kurma görevini Binali Yıldırım'a vermesi ve Yıldırım'ın da Bakanlar Kurulu'nu oluşturduktan sonra Cumhurbaşkanı'nın onayına sunması bekleniyor.

AK Parti’de 7 Haziran seçimlerinden sonra, 1 Kasım seçimlerine kadar olan 45 günlük zor süreçte Binali Yıldırım'la birlikte önemli görevler üstlenen Bekir Bozdağ, Burhan Kuzu ve Nurettin Canikli’nin yeni kurulacak kabineye girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Kabinede ve parti yönetiminde beklenen değişikliğin yanı sıra Meclis grubunda da değişikliklerin yapılması gündemde. Meclis grubunda bazı grup başkanvekillerinin değişeceği yönünde iddialar ortaya atılırken, özellikle bazı isimlerin de yeni kabinede yer alması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.