Sofuoğlu'ndan duygulandıran paylaşım

Sofuoğlu'ndan duygulandıran paylaşım
Ünlü motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bir ay önce dünyaya gelen oğlu ve eşiyle birlikte vefat eden oğlunu ziyarete gittiği fotoğrafınıb altına, "Bir oğul alıp, bir oğul daha veren Rabbime Şükürler olsun" yazarak sosyal medyada paylaştı.

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun yeni dünyaya gelen oğluyla birlikte daha önce hayatını kaybeden oğlunun mezarını eşiyle birlikte ziyaret etti.

Sosyal medyadan ziyaret fotoğrafını altına, 'Bir oğul alıp, bir oğul daha veren Rabbime Şükürler olsun' notunu düşerek sosyal medyadan paylaştı.

"RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN"

Dünya şampiyonu motosikletçi Kenan Sofuoğlu, bugün gece saatlerinde Hollandalı eşi Julia Looman ve bir ay önce dünyaya gelen oğulları Mahir ile birlikte Akyazı İlçesi'ne gelerek beyin kanaması sonucu 4 aylıkken yaşamını yitiren çocukları Hamza'nın mezarını ziyaret etti. Sofuoğlu, ziyaretin ardından burada çekilen fotoğrafını sosyal paylaşım sitesi Facebook sayfasından paylaştı. Sofuoğlu, fotoğrafa, 'Bir oğul alıp bir oğul daha veren Rabbime şükürler olsun' notunu düştü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.