Barcelona'dan flaş Arda Turan kararı!

Barcelona'dan flaş Arda Turan kararı!
İngiliz basınında yer alan haberlere göre Barcelona'nın Arda Turan'ı gözden çıkardığı iddia edildi.

Barcelona'daki performansıyla İspanya'da eleştirilen Arda Turan hakkında İngiliz basını bugün flaş bir iddia otaya attı.

Başta Daily Mirror olmak üzere Daily Star, HITC ve ThisIsFootball gibi internet siteleri Manchester United ve Arsenal'in Arda Turan'a talip olduklarını, Barcelona'nın da A Milli futbolcunun performansından memnun olmadığı Arda'yı gözden çıkardığı ve gelen bir teklif durumunda mutlaka satacağını yazdı.

arda-turan.jpg

 

Bir türlü takıma adapte olamayan Arda'nın sadece 9 lig maçında forma giydiğini belirten ABD'li ünlü spor sitesi Bleacher Report ise 29 yaşındaki oyuncuya Arap ülkelerinden ve Çin'den de ekonomik açıdan yüksek transfer teklifleri geldiğini öne sürdü.

Barcelona'nın transfer cezası nedeniyle sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Arda Turan, ikinci yarıda görev aldığı 25 maçta 2 gol attı, 4 asist yapmıştı.

arda-turan-2.jpg

Yetenekli futbolcu ayrıca maçlarda yeterince sorumluluk almadığı gerekçesiyle sosyal medyada taraftarlar ve İspanyol gazeteleri tarafından eleştirilmiş, kısa süre önce de 'La Liga'nın en kötü 11'ine seçilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.