Haydar Baş da kongreye gidiyor!

Haydar Baş da kongreye gidiyor!
Haydar Baş’ın Bağımsız Türkiye Partisi, 22 Mayıs Pazar günü 6. Olağan Büyük Kongresi'ni Ankara'da gerçekleştirecek.

Parti yetkilileri kongrelerinin AK Parti kongresiyle aynı tarihte olmasının  tamamen tesadüf olduğunu söylüyorlar. Bağımsız Türkiye Partisi, 22 Mayıs Pazar günü 6. Olağan Büyük Kongresi'ni Ankara'da gerçekleştirecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi, "Bu çözüm kongresidir, proje kongresidir, ümit kongresidir, var oluş-yok oluş kongresidir" dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 22 Mayıs Pazar günü 6. Olağan Büyük Kongresini yapmaya hazırlanıyor. Ankara Akyurt'ta bulunan Büyük Anadolu Otel'de gerçekleştirilen olan kongre sabah saat 10.00'da başlayacak.

BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi Meltem TV'de katıldığı Haftanın Sohbeti programında kongre hakkında bilgi verdi.

 "Güneydoğu'daki terör hareketleri, güvenliğin olmadığı bir Türkiye sathı, ekonominin de güvensiz olduğu, esnafın iş yapamadığı, kepenk kapattığı bir zemindeyiz" diyen Dr. Terzi şöyle devam etti: "Tam da bu noktada her şey bitmiş bütün ümitler tükenmiş değil. Türkiye'de milli ve yerli olarak, milletin kurduğu bir Bağımsız Türkiye Partisi var. BTP'nin 22 Mayıs'ta AKP ile aynı gün ama çok daha önceden kararı alınmış büyük olağan kongresinin yapılacağı gün yaklaşıyor. İşte burada bu kongre çare kongresidir, çözüm kongresidir, proje kongresidir, ümit kongresidir, var oluş-yok oluş kongresidir."

PAZAR GÜNÜ MİLLET FARKI GÖRECEK

Konuşmasında "şu ana kadar hata yapmış, BTP'nin çözüm ve projelerine kulağını tıkamış, bunları görmemeye çalışan siyaset ve milletin tekrar dönüp gelmesi gereken noktadayız" ifadelerini kullanan BTP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Abdullah Terzi şu ifadeleri kullandı:

"O bakımdan BTP kongresi ile AKP kongresinin aynı güne denk gelmesi tesadüftür, tevafuktur ama AKP'nin çözümsüz kaos getiren, güvenliği yok eden, bütün kaynaklarımızı peşkeş çeken, BOP'un eş başkanıyla, medeniyetler ittifakı projesi ile yürütülen o projelerle bugün İsrail limanına teslim edilen bu projelere karşı yerli olan, milli olan adeta Sivas Kongresi gibi, Erzurum Kongresi gibi milli ve manevi heyecanı doruk noktada olan bir çözüm kongresi olacaktır. Çünkü BTP'yi millet kurmuştur. Bugün siyaset yapan iktidar ve muhalefet partileri de kurdurulmuş partilerdir o bakımdan milletimiz Pazar günü AKP ve BTP kongrelerini anlamlı bir şekilde takip edecek. Milletimiz bir yanda Prof. Dr. Haydar Baş Bey’i, Milli Ekonomi Modeli'ni, sosyal devlet projelerini, teröre çözümü, Doğu ve Güneydoğu olaylarına, Ortadoğu'ya bakışını net bir şekilde görecek, çıkış ümitlerini yakalayacak. Bir yandan da çözümsüzlüğü kaosu sürdüren ama bir yandan da demokrasinin arkasından dolanarak sözüm ona bir Başbakan atayacak olan bir AKP kongresine Türkiye şahit olacaktır. Ümidimiz o dur ki BTP'nin projelerine destek versin ve Türkiye'nin önünü açsın."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.