Terör örgütü PKK'nın yöneticileri birbirine girdi

Terör örgütü PKK'nın yöneticileri birbirine girdi
Hain bölücü terör örgütü PKK'nın ele başları Cemil Bayık ile Murat Karayılan birbirine düştü.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Cemil Bayık ile Murat Karayılan’ın örgütün il ve ilçelerde sürdürülen çatışmaların devamı konusunda ciddi görüş ayrılığı içinde oldukları ve kendi aralarındaki sert tartışmaların artarak devam ettiği öğrenildi.

Yüksekova’da yapılan tüm hazırlıklara rağmen örgütün başarısız olmasının nedeninin Cemil Bayık ve adamlarının korkaklığı olduğunun örgüt içinde tartışıldığı belirtildi.

Özellikle Yüksekova’da Cemil Bayık’ın güvendiği elemanı olan Yüksekova sorumlusu Yılmaz Kürdo kod adlı Yusuf Saydut’un operasyonlar esnasında kaçması örgütü daha da karıştırdığı ifade edildi.

KARAYILAN GRUBU BAYIK'I SUÇLUYOR

Karayılan grubu tarafından Yüksekova’da şehir direnişi için çok büyük hazırlıklar yapıldığını, iki yıldır yapılan hazırlıklarla ilçenin Güneydoğuda hiçbir şehirde olmayan tünellerle ve fare yolları (teröristlerin tabiri) ile donatıldığını, yoğun bir şekilde silah ve cephane stoku yapıldığını, Yüksekova çembere alınsa dahi ilçenin her bölgesinden giriş-çıkış yapılabilecek tünel sistemleri ile örgüt mensuplarını takviye etme imkanı bulunduğunu, uyuşturucu ticareti için stratejik önemi haiz mutlaka örgüt hakimiyetinde bulunması gereken Yüksekova’da hezimet yaşandığını dile getirildiği belirtildi. Bu hezimetin tek sorumlusu olarak Yüksekova sorumlusu Yılmaz Kürdo kod adlı Yusuf Saydut’u işaret ederek dolaylı olarak da Cemil Bayık’ı suçladıkları kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.