AK Parti'de geri sayım başladı

AK Parti'de geri sayım başladı
AK Parti 2. Olağanüstü Büyük Kongresini yarın gerçekleştirecek, 3. genel başkanını seçecek.

Türkiye'nin son 14 yılına damga vuran ve bugüne kadar bir olağanüstü, 5 olağan büyük kongre gerçekleştiren AK Parti'de, 2. Olağanüstü Büyük Kongre, yarın Arena Spor Salonu'nda yapılacak.

6 bin davetiye

Kongre için bastırılan 6 bin davetiye, Mısır, İsrail, Bangladeş, Suriye ve Rusya hariç yurt içindeki büyükelçilere, misyon şeflerine, tüm sivil toplum örgütlerine, sendikalara, HDP hariç siyasi partilere gönderildi. Zaman darlığı nedeniyle yurt dışından herhangi bir misafir davet edilmedi. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile partinin kuruluşundan bu yana görev yapan il başkanları, 22, 23, 24 ve 25. dönem milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları da kongreye davet edildi. Yaklaşık 50 bin teşkilat üyesinin de kongreye katılması bekleniyor.

Hazırlıklar tamam

Arena Spor Salonu'na partide genel başkanlık yapmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve 3. genel başkan adayı Binali Yıldırım'ın fotoğrafları ile kongrenin ana teması olan "Kutlu yürüyüşe devam" ve "Durmadan 100 yıla", "Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" yazılı pankartlar asıldı.Kongre için geniş güvenlik önlemleri alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.