Gaziantep'teki canlı bombanın kimliği belli oldu!

Gaziantep'teki canlı bombanın kimliği belli oldu!
Gaziantep’te polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda sıkıştırıldığı evin terasında kendisini patlatan canlı bombanın kimliği belirlendi.

Olay yerinde bulunan parmağının izinden Yunus Durmaz olduğu tespit edilen canlı bombanın, DNA testi sonucunda ise kimliği kesinleşti. Gaziantep’te polisin düzenlediği hücre evi operasyonunda sıkıştırıldığı evin terasında kendisini patlatan canlı bombanın kimliği belirlendi.Aynı hücre evinde ele geçirilen kardeşi Hacı Ali Durmaz, eşi Nesibe Durmaz’ın beyanları doğrultusunda Yunus Durmaz olduğu tahmin edilen canlı bombanın olay yerinde bulunan parmağından alınan iz ise alınan bilgileri doğruladı. 

Cenazesi, alınmayı bekliyor

Canlı bombanın Yunus Durmaz olduğu açıklanırken, parçalanmış cenazesi ise Gaziantep Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından Yeşilkent Mezarlığı’na ait morga götürüldü.Polis operasyonunda sıkıştırıldığı hücre evinde kendisini patlatan ve DAEŞ’in sözde Gaziantep Emiri Yunus Durmaz’ın ise şimdilik bilinen ve gözaltında bulunan yakınlarından kardeşi Hacı Ali Durmaz ile eşi Nesibe Durmaz’ın tutuklanması durumunda ise Durmaz’ın cenazesinin de kimsesizler mezarlığına gömüleceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.