Binali Yıldırım'dan teşekkür konuşması

Binali Yıldırım'dan teşekkür konuşması
AK Parti'nin yeni Genel Başkanı Binali Yıldırım teşekkür konuşması yaptı.

AK Parti Genel Başkanı Binali Yıldırım, teşekkür konuşması yaptı.

Binali Yıldırım'ın konuşmasından önemli başlıklar;

AK Parti'nin yeni genel başkanı olarak, bana emanet ettiğiniz bu mukaddes bayrağı asla yere düşürmeyeceğime söz veriyorum. Yolumuz zor ama aydınlıktır.

AK Parti için gece gündüz çalışan bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Sınır kapılarında, Güneydoğu'da mücadele eden bütün güvenlik kuvvetlerimize çok teşekkür ediyoruz. Şahsıma ve parti kurullarımıza duyduğunuz güvenden dolayı hepinize teşekkür ediyorum.

'BİZE HAVADA DA, KARADA DA, DENİZDE DE ÖLÜM YOK'

AK Parti, bugünlere kadınlarımız sayesinde geldi. Kadın kollarımıza her kademede, beldelerde, ilçelerde, illerde, Genel Merkezde fedakarca gece-gündüz demeden çalışan tüm kadınlarımıza, AK kadınlarımıza teşekkür ediyorum özellikle. Geleceğimiz olan gençler, AK Parti sizlerin omuzunda 2023, 2053, 2071 hedef ve vizyonunu gerçekleştirecektir. Sizde bu enerji olduğu müddetçe, evelallah bize karada da havada da denizde de ölüm yok.

'GERÇEK BİR VEFA ÖRNEĞİ'

Bu kongre, bizim ne kadar büyük, ne kadar güçlü bir aile olduğumuzu, kardeşliğin, birliğin, beraberliğin, lidere olan sadakatin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Gerçek bir vefa örneği, bu kongrede bir kez daha yaşanmıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.