Davutoğlu Merkez Bankası'nın kasasını mı eritti?

Davutoğlu Merkez Bankası'nın kasasını mı eritti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a en yakın medya organı olan Sabah'tan Hilal Kaplan, Ahmet Davutoğlu'yla ilgili şok bir imada bulundu. Kaplan'ın yazısına göre, Davutoğlu eriyen Merkez Bankası kasasını zenginleştirmeye yönelik adımlar atmadı!

Ahmet Davutoğlu, dünkü AK Parti olağanüstü kongresinde yaptığı veda konuşmasında "güç sarhoşluğuna düşmemeli" uyarısında bulunmuştu.

Hilal Kaplan, bugünkü köşe yazısında bu konuda şok ifadeler kullandı.Kaplan'ın yazısına göre, Ahmet Davutoğlu eriyen Merkez Bankası kasasını zenginleştirmeye yönelik adımlar atmadı!

"Sayın Davutoğlu'nun Genel Başkanlık koltuğuna veda konuşmasında belirttiği üzere 'güç sarhoşluğu'na düşmemek gerekir" diyen Hilal Kaplan, ardından öyle imalarda kullandı ki...

Hilal Kaplan'ın bu yazısına göre, Davutoğlu AK Parti kadrolarına, bürokrasi kadrolarına, devletin kılcal damarlarına hükmetmeye çalıştı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yok sayılmadığı bir sistem dönüşümü için çaba sarf etmedi! Ve eriyen Merkez Bankası kasasını zenginleştirmeye yönelik adımlar atmadı.

Kaplan'ın yazısı aynen şöyle:

"Sayın Davutoğlu'nun Genel Başkanlık koltuğuna veda konuşmasında belirttiği üzere 'güç sarhoşluğu'na düşmemek gerekir. Mesele Ak Parti kadrolarına, bürokrasi kadrolarına, devletin kılcal damarlarına hükmetmek değildir. Mesele, milletin arzu ettiği yönde ilerlemek, terörle 'ama'sız mücadele etmek, halkın seçtiği Cumhurbaşkanı'nın yok sayılmadığı bir sistem dönüşümü için çaba harcamak ve eriyen Merkez Bankası kasasını zenginleştirmeye yönelik adımlar atmaktır. 1 Kasım seçimlerinde halkın Ak Parti'ye teveccühü bunu gerektirir."

Habervaktim.com 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum