"Avni Aker de bizimle geliyor"

"Avni Aker de bizimle geliyor"
Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'ne taşınırken, Avni Aker’i arkalarında bırakarak gitmeyeceklerini, aksine Avni Aker’de biriktirdikleri ne varsa onları da alıp gideceklerini söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Dergisi'nde yer alan yazısında, bordo-mavili kulübün Avni Aker'de efsane olduğunu belirterek, "Avni Aker. Evimiz, barkımız, sığındığımız limanımız. Trabzonsporumuz orada efsane oldu. Bir çağı orada kapattı. Yeni bir çağı orada başlattı. Anadolu’dan yükselen futbol aşkını Türkiye’ye ardından bütün dünyaya yaydı. Kökleri Trabzon’da olan bir çınar ağacı gibi büyüdü, fırtınaya dönüştü.
Avni Aker, her Trabzonsporlu için şanlı mazimizin ismidir artık. Orada kimimizin çocukluğu kimimizin gençliği var. Sevinç, heyecan, hüzün bir insanın yaşayabileceği pek çok şeyi yaşadık Avni Aker’de" dedi.

"Her veda hüzünlendirir elbette" diyen Başkan usta, "Ama şunu bilin ki bu veda, yeni bir yolculuğun başlangıcı olacak. Belki çileli olacak ama olacak. Göreve geldiğimizden bu yana Trabzonspor’un yeni bir yolculuğa başladığını vurguluyorum. Akyazı Stadı ve Avni Aker’e veda, bu yolculuğun en önemli etaplarından biri hatta bir kalkış noktasıdır. Şunu unutmayın değerli Trabzonsporlular; Biz Avni Aker’i arkamızda bırakarak gitmiyoruz. Aksine yeni evimize taşınırken Avni Aker’de biriktirdiğimiz ne varsa onları da alıp gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

Usta, “Dün dünde kaldı” anlayışı ile değil dün öğrendiklerimiz ve edindiklerimizi yeni mekanda yeniden ve daha güçlü söylemeye gittiklerini belirterek, "Başka bir çağın kapısını aralamaya gidiyoruz. Yaşadıklarımızı, tecrübelerimizi, hatıralarımızı, tarihimizi ve geçmişimizi asla unutmadan, yeni bir şeyler söylemeye ve üretmeye gidiyoruz. Bu değişim eskiyi gönlünde taşıyan ama eskisinden çok daha güçlü bir Trabzonspor’un habercisidir. Haliyle bu yolculukta bizleri yalnız bırakmayacağınıza sonuna kadar inanıyoruz. Akyazı’daki kombine satışlarında Trabzonsporumuza gereken desteği vereceğinizi biliyoruz. Biz de bu yeni yolculukta Trabzonsporumuzu her anlamda gerek takım gerek ekonomi gerekse itibar anlamında iyi yerlere taşımak için gayret gösteriyoruz. Evet, bugün hep beraber ayağa kalkma vaktidir. Trabzonspor camiası omuz omuza önce yeni stadına sonra yeni bir geleceğe yürüyecektir" açıklamasında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.