FETÖ’cüler Mehmet Görmez’e saldırdı

FETÖ’cüler Mehmet Görmez’e saldırdı
Dinler arası diyalog safsatası ile Allah (cc) katında tek din olan İslam’ı sulandırmak için özel gayretler sarf eden FETÖ mensuplarının Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e olan kin ve nefretleri bitmek tükenmek bilmiyor.

Uzun yıllar FETÖ finansörü Akın İpek’in medya organlarında tetikçilik yapan Erkam Tufan Aytav isimli sözde yazar, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’i diline doladı.

Bir internet sitesinde yazdığı yazıyla Görmez’i hedef alan FETÖ tetikçisi yazar, Akın İpek'in kayyum atanan otelinde kaldığı iddia edilen Diyanet personeli üzerinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e saldırdı.

CIA taşeronu FETÖ mensuplarının, Dinler Arası Diyalog safsatasının önünde en büyük engel olarak Diyanet İşleri Başkanlığını gördüğü yorumları yapılıyor. Bu yüzden FETÖ/PDY bültenlerinin sık sık Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i alçakça hedef yaptığı kaydediliyor. 

Aytav’ın Görmez’i hedef aldığı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Diyanet İşleri çalışanları Akın İpek’e ait Marmaris’deki yedi yıldızlı Angel’s Peninsula Oteli'nde yiyip içip yatmışlar. Kahkahalar atarak, keyiflerince eğlenmişler. Diyanet çalışanlarının bile böyle olduğu bir ülkede bakanların rüşvet alıp vermeleri, her türlü haramzadeliğe girmeleri gayet normaldir. Balık baştan kokar derler ya! Aynen öyle. Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Görmez’e, Sayın İpek’e ilave olarak benim de bir kaç sorum olsun. Lütfedip cevaplarsa çok memnun olurum. Mehmet Görmez Hocam; Diyanet İşleri mensupları sizin izniniz dahilinde mi bahsi geçen otelde kalmışlardır? Sizin daha önceden bu olaydan haberiniz var mıydı? Acaba Diyanet mensupları Akın İpek’in üzerine çökülmüş otelini ganimet olarak mı değerlendirmektedirler? Diyanetin bu konuda fetvası var mıdır? Bu konuda harekete geçecek ve ilgili personel hakkında işlem yapacak mısınız?

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum